Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Rottweilerhvalp (2/5)


 (slettet)
(6) 04-05-2007 kl. 00:01

Svar på indlæg nr. 4 af Alyssa:

En hvilken som helst hund kan være livsfarlig i de forkerte hænder.. det glemmer folk desværre blot alt for ofte.. (slettet)
(7) 04-05-2007 kl. 00:17

Jeg vil slet ikke begynde at læse alle de indlæg, for jeg kan straks fornemme temaet. Jeg er 21 år, og vil kun have en Rottweiler som "våben"

Jeg ved udemærket hvad jeg går ind til. Racen er nøje udvalgt og jeg ved alt der skal vides om hunden.

Prøv mig?!

Indlægget var ikke ment som en optakt til "Kamphundedebatten" og jeg kan ikke tales fra det her.

Mange har dog svært ved at tro på at jeg virkelig ønsker en ven for livet i en fantastisk hund.

Jeg kunne skrive evigheder om dette emne, men det bliver ikke her i dette indlæg, da det ikke var formålet.


Og til Marthas Vineyard

>Tak for tilliden, er ikke vant til det.


Rottweilerklubbens hjemmeside kender jeg kun alt for godt, er medlem hos dem og hos DKK, men begge anbefaler at finde hvalpekulp af anden vej, så længe begge forældre og opdrætter er godkendt af begge. Årsagen hertil er at hvalpelisterne er meget populære, og ofte er der mange reservationer ude... (slettet)
(8) 04-05-2007 kl. 00:46

Svar på indlæg nr. 6 af Marthas Vineyard:

Jeps en Shih- Tzu ligger nok på omgangshøjde med en Rottweiler i farlighed i ukyndige hænder jeg ryster helt ved tanken om at møde sådan et uhyre uden snor på (slettet)
(9) 04-05-2007 kl. 00:52

Svar på indlæg nr. 7 af Bulldozeren:

Jeg vil slet ikke begynde at læse alle de indlæg, for jeg kan straks fornemme temaet. Jeg er 21 år, og vil kun have en Rottweiler som "våben"

Kedeligt at du ikke gider læse indlæggene, det viser så bare at du er ung og måske for ung til så stærk en hund.

ingen beskylder dig for noget som helst. Jeg havde faktisk slet ikke i tankerne at du ville bruge den som potensforlænger eller kamphund. Jeg opfattede dit indlæg som seriøst at du ønskede dig sådan en hund og det var det jeg svarede på. Du lagde et indlæg i debatten, derefter bliver du så fornærmet over svarene er man så moden? spørger bare.

god weekend til dig (slettet)
(10) 04-05-2007 kl. 03:03

Svar på indlæg nr. 9 af Alyssa:

Jeg kan faktisk godt forstå ham. Jeg har selv prøvet at vildt fremmede har stået og fortalt mig stolpe op og stolpe ned om border collie, hvor tidskrævende de er, at de slet ikke er for alm. dødlige osv. Blevet talt til som om jeg intet vidste men bare havde købt den fordi den ser sød ud, de har antaget at jeg intet vidste, uden overhovedet at have snakket med mig (andet end, "er det ikke en border collie?" og så fik jeg ellers smøren).

Jeg har ventet over 10år på min border, fordi tiden skulle være perfekt. Jeg hyrder får med ham og løber agility. Jeg vidste hvad jeg gik ind til.

I stedet for at starte med et indlæg, som lyder som om at han ikke har sat sig ind i noget overhovedet, så start med at spørge ind til hans viden fx.

Jeg var selv 19år da jeg fik min første rottweiler.

shamsaLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.