Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

min hund gnaver i alt (2/3)


 (slettet)
(6) 26-06-2006 kl. 17:05

Svar på indlæg nr. 5 af den enste kvinde33:
tak for dit råd.
tro mig vi er ude og gå langt hver morgen og han er ude og løbe efter bold på en stor græsplæne.
Da vi fik ham var han hjemme alene op til 5-6 timer om dagen uden han lavede noget.
Men nu er han begyndt .
Det er bestemt ikke fordi han ikke har noget legetøj på gulvet.
Jeg har næsten købt mig fattig i det.
Jeg har haft to hunde før og her hvad jeg ikke dette problem.

 (slettet)
(7) 28-06-2006 kl. 01:39

Svar på indlæg nr. 6 af nice devil:

Det er ikke unormalt at destruktiv adfærd begynder omkr. 6mdr alderen, se lyst på det, det stopper som regel igen omkr. 1års alderen hehe.

Det ligner en jack russel ting, du har fået dig og de er altså kendt for at spise ting indtil 1års alderen (ligesom dk/sv gårdhunde er)

en ting som kan anbefales, ikke så meget bold leg (især inden han skal være alene) da det ofte stresser hunden mere end det gavner. De bliver fysisk trætte, men mentalt er de stressede og ikke "flade".
Fysisk træthed kommer de hurtigt over og så er de klar til nye narrestreger igen, hvor imod mentalt træthed holder længere. En måde at gøre ham mentalt træt er fx at lade ham søge efter hans foder på græsplænen og gerne så tidligt at han har en lille ½time sammen med jer bagefter, inden han skal være alene.

en anden ting, meld jer til noget hundetræning, da racen har behov for at blive brugt (det har alle racer, men nogle mere end andre) det er trods alt en bette jagthund i har fået. Hvis mine øjne har set rigtigt og det er en terrier.

shamsa (slettet)
(8) 28-06-2006 kl. 07:37

Svar på indlæg nr. 7 af Shamsa: tak fro det gode rås det vil jeg prøve..
Han er en blanding af japansk spide/gravhund og en westi en rugtig rundkørsel men for fanden hvor vi elsker ham.
 (slettet)
(9) 28-06-2006 kl. 10:55

hejsa hundeejer
da jeg kan se..at der formentlig er noget brugshund i ham...handler det slet ikke om legetøj.....men intellekt stimulans.....der er op til flere ting du kan gøre......du skal sørge for at han får sit daglige motion....dvs...lange gå ture....rigtig lange.....så ville det være smart hvis du har et åbent sted...en mark...eller strand...hvor han kan være løs.....kaste og finde ting med ham.....gemme ting.....og lad ham få færten af det....en anden god ting når han er alene hjemme....det er at gemme godbidder overalt i huset.....og gem dem godt....så han får tiden til at gå med det....du må endelign ikke lukke ham inde i et rum...for sig selv...endelig vil jeg sige....at der er mange steder på nettet.....hvor du kan læse om hvordan du kan aktiverer ham....bare søg under "aktivering af brugshunde"

Held og lykke fremover......du er altid velkommen til at kontakte mig (slettet)
(10) 28-06-2006 kl. 20:49

Svar på indlæg nr. 1 af nice devil:

Jepper...Stik vovse et tændt kanonslag...Den virker...Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.