Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Gå tur med sin kat vs. hunde i parken (2/9)


 (slettet)
(6) 23-05-2006 kl. 12:30

Svar på indlæg nr. 1 af jayman1000:


Hvis det i det område hvor du færdes, er skiltet med at hunde skal holdes i snor kan du forholde dig til at, de der ikke har det, rent faktisk overtræder et påbud, og så søge myndighedernes hjælp.

Hvis det er et område hvor hunde må færdes uden snor er det kun og altid i forhold til at ejeren kan styre sin hund, og i det tilfælde må du bevæbne dig med et kammera for at kunne bevise at en ejer ikke havde styr over sin hund da den ville angribe din kat, for derefter at søge bistand hos myndighederne.

Så glem venligst jernkøller og andet godt. tag din hobimobi eller andet videokamera hvad du nu har, som kan støtte dig i en bevisførelse hvis det skulle gå så galt.

vh Chili (slettet)
(7) 23-05-2006 kl. 13:46

Svar på indlæg nr. 1 af jayman1000:

Er du ved at optræne dine katte til maraton, siden du vil have dem med i parken??

Jeg tror, at du skal vende dine katte til at gå meget korte ture i snor, og så derefter gå lidt længere ture. Tænk på, at de er vant til at ligge og flade ud næsten hele dagen, ellers ender det med, at de skal til kattepsykolog med stress

Dit problem er ikke større, end når jeg kommer gående med min lille vovse. Hun risikerer jo også, at en eller anden monsterhund sætter tænder i hende, men det må vi tage med. Jeg forsøger at aflæse de andres hundes signaler, og indtil videre er det gået meget godt.

Der er steder, hvor hundeejere konsekvens har deres hunde løse, selvom de ikke må. Så hold dig fra de steder. Det finder man lynhurgtigt ud af.

Men igen lad lige din kat komme udenfor og snuse og vende sig til snoren først.

Dertil pas på jeg har været skyld i mange kattes død, da jeg var 4-5 år, da jeg troede, at de da sagtens kunne tåle at komme ud i kulden, når de havde pels. Der er altså forskel på de 10 grader vi har udenfor nu, og så indetemperaturen på 28 grader. (slettet)
(8) 24-05-2006 kl. 09:58

Svar på indlæg nr. 7 af Sweet Passion:

Jeg ville bare gerne have at de kunne få lidt frisk luft engang imellem. Se på blomsterne og lugte ting osv. Det kunne også være skægt at løbe hurtig sprint hen over græsplænen med katten

Hmm, hunde vs. katte, det er nu en lidt anden problematik end den med din lille hund vs. en stor hund. Katte er ikke særligt aggressive dyr, undtagen når de jager. Ellers er de enormt forsigtige, det er hunde altså slet ikke i samme grad. Problemet er at hvis jeg tog snoren af udsenfor, så tror jeg sgu mine katte ville løbe væk.

Ang. det ,med myngighederne så tror jeg de er bedøvende ligeglade, de er underbemandede og skal kæmpe mod terror, husspetakler, vold, mord, vidnebeskyttelse osv. Tror næppe de har tid til at tage af sig af lovbrudet fra Brian der ikke har sin hund i snor. Det vil de sgu kun tage sig af hvis hunden skambider et menneske.Redigeret 24-05-2006 kl. 09:59 (slettet)
(9) 24-05-2006 kl. 12:23

Svar på indlæg nr. 8 af jayman1000:


ta ALDRIG selen af din kat på fremmede steder..selv med sele vil den i evt angst kradse sin egen ejer til blods..


absolut ikke anbefalelsesværdigt..

har oplevet mange tragiske bortkomster af ellers rolige katte..fordi ejerne IKKE har investeret ca 100kr til en kattekasse.. og er kommet ind på dyrlægegården med dem på armen..

og hov..der er fremmede dufte-store hunde-mærkelige lyde og vupti er man væk for ever..(der er jo først lukket i konsultationen ..)

ka undgås for en hund..redelap..

"jamen jeg troede" er en sætning man er vant til..men så er det for sent (slettet)
(10) 24-05-2006 kl. 12:30

Svar på indlæg nr. 9 af Swanhilde:

forskel i adfærd: højt løftet hale hos kat: nysgerrighed,venlighed,glæde
hos hund: agtpågivenhed,dominans

se i øjnene direkte:
hos katte: nysgerrighed
hos hunde: angrebstegn

logren: hos hunde nervøsitet eller venlig nysgerrighed
hos katte: vrede og pønseri

snus i rumpet: hos hunde: vi ska lige se hva du er
katte: hva fanen bilder du dig ind?

intet under de misforstår hinanden...

børn og hunde: et kravlebarn kravler smilende ind under bordet og kigger hunden i øjnene..

hundens opfattelse: en mindre hund der viser tænder og kigger i øjnene..


medmindre det er eget barn og medlem af egen flok samt gennemsnust ved ankomst til hus-og tøjet er taget med hjem til snus allerede når mor+barn er på fødeafdelingen-så er det nye medlem accepteret..

intet under det går galt til tider-hvis folk ikke husker forskel i adfærd..

Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.