Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Mit hjerte græder over dette..er man magtesløs??? (2/8)


 (slettet)
(6) 03-05-2006 kl. 13:44

Svar på indlæg nr. 1 af Swanhilde:

Anmeldes eller ej, dyret bør tages fra ham hurtigst muligt!
Den har jo klart voldomme traumer udfra det du fortæller!

Hippie QRedigeret 03-05-2006 kl. 13:45 (slettet)
(7) 03-05-2006 kl. 14:41

ja selvfølgelig skal fuglen have ordentlig mad, have plads til at bevæge sig, og have mulighed for at stimulering.
Får den ikke det hos ham skal den ikke være der.

Men dertil vil jeg tilføje at jeg ikek forstår der i indlægget bliver gjort så meget ud af at den ikke bliver tam og ikke kan tale - det er jo slet ikke fuglens natur at blive gjort tam og begynde at tale.
Man skal passe på ikke at gøre fuglen til et menneske.

Så faktisk en udsendelse fra Zoo, hvor de havde overtaget en Grå Jaco -den kunne ikke lukkes sammen med de andre fugle -netop fordi den var blevet tam og snakkede -og var blevet alt for menneskepræget.

Hvis man vil holde fugle er det bedste man kan gøre at holde dem et sted hvor der er plads nok til at de kan flyve, og at der er flere fugle sammen.
 (slettet)
(8) 04-05-2006 kl. 09:55

Ringede til dyrlægen som sagt, der kender ham..-hun har sagt noget til ham bl. a om foder ..og været forbi, håber så det blir bedre..

Han kan IKKE ANMELDES da det han gør ikke er ulovligt..men rent faktisk inden for det tilladelige..selv om vi faktisk synes det er afsindigt synd at holde gøjer og parakitter på den måde..

Jeg vil gå ned til ham et par gange om ugen..og tager noget legetøj+frugt med ..+anti stress bach dråber..

Tror oz lige han har misforstået den der med at fugle ikke må få træk,-det må de ikke,men frisk luft i rigelig mængde må de gerne..

Og den der med frugt..det er nok fordi gøjer grisser med deres frugt..men det må man tage med hvis man vil ha sådan et dyr, nøjagtigt som en kat grisser lidt med kattebakken..

Mærkelig dyrelov i Danmark-det er feks rent faktisk tilladt at holde sin hund i bur 12 timer i en entre,hvis man skal på arbejde..(jeg synes det er mishandling)

at man selv ka holde ud at ha dyr PÅ DEN MÅDE..er mig en gåde.. (slettet)
(9) 04-05-2006 kl. 09:56

Svar på indlæg nr. 6 af Hippie Q:

jeg ville gerne ta den fra ham, men uden en gyldig lov går det ikke..øvvvvvvvvvvv (slettet)
(10) 04-05-2006 kl. 10:04

Svar på indlæg nr. 7 af chokolade eskapade:

du har helt ret i, at et voliere ville være det bedste..men i real life er det utopia, desværre..

Jeg købte feks min da han var 1½år..fordi han sad uden stimulation,frugt osv..

Da han blev tryg osv begyndte han at efterligne selv min tobakshoste til fuldkommenhed..det er deres kendetegn, at de er bedst til det af gøjearter..

men seføli ka jeg ikke gi ham Afrikanske skove og savanner..men jeg ka kun gøre mit bedste her..

Jeg ka heller ikke bare finde en tilfældig hunmage,da gøjer knytter sig for livstid..hun skal udvælges nøje..hvis hun ska accepteres..

Vildtfangede billige gøjer ska man aldrig købe,men kun håndopfodrede, der er født i fangenskab..hvis de ska bruges som kæledyr..

Det gælder jo alle husdyr..det med menneskeprægning-ude i naturen bor hunde og katte heller ikke i huse og sofaer og får mad serveret...blir vaskede og kælet med..

disse hunde og katte ka man heller ikke sætte sammen med vildhunde,ulve eller vilde katte-de ville dø..Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.