Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Gå tur med sin kat vs. hunde i parken (8/9)


 (slettet)
(36) 21-04-2007 kl. 09:43

Svar på indlæg nr. 35 af jayman1000:

Det er muligt at, en enkelt elendig hundeejer der bruger sin hund som potensforlænger, han angrebet dig og din kat. Men skal det gå ud over alle hundeejere? For det er sådan jeg læser dit emne og kommentarer.

Derudover skræmmer det mig virkelig at, du er hamrende ligeglad med andre katte end din egen. (slettet)
(37) 21-04-2007 kl. 18:20

Svar på indlæg nr. 35 af jayman1000:

Det der irriterer mig voldsomt, det er at en enkelt narrøv kan lade sit muskelbundt af en hund løber rundt i parken og angribe min kat hvis jeg går tur med den. OG det kan han gøre helt uden konsekvens! Der sker jo intet med ham, han er pisse ligeglad.

Jeg vil lige indskyde en kommentar, at jeg også har hørt om små hunde der er blevet bidt ihjel, fordi nogle mennesker ikke har styr på deres hund. Ja, og for den sags skyld også små børn!

Det der er forfærdeligt er, at der ikke er ressourcer til at politiet kan gribe ind over for dem, som overtræder loven og lader deres hunde gå løse, hvis ikke de har fuldstændig styr på dem.

Kim har også gået tur med Lille Tysse, men hun sad som regel oppe på nakken af ham. (slettet)
(38) 22-04-2007 kl. 00:00

Svar på indlæg nr. 36 af lille spejl:

Jeg spekulerer lidt på om du overhovedet har læst mit indlæg??

Jeg gjorde udtrykkeligt opmærksom på at jeg er ganske sikker på at jeg tror på at der er masser af dejlige hunde og hundeejere; de udgør sikkert langt langt størstedelen. Men det er IKKE dem jeg taler om. Så hvordan i alverden kan du få det til at jeg lader det gå ud over alle hundeejere???

Og hvordan kan du tro at jeg er hamrende ligeglad med alle andre katte end min egen? Hvor har jeg givet udtryk for det? Ihvertfald ikke i indlæg 35. Ellers kan du så ikke lige specificere den konkrete passage hvor jeg giver udtryk for at jeg er ligeglad med andre katte end min egen? Eller er det bare tilfældige påstande du slynger ud?? (slettet)
(39) 22-04-2007 kl. 00:04

Svar på indlæg nr. 37 af HanneogKim:

Yep, det har jeg også hørt om, ved dog ikke hvor ofte det sker. Det er dog rigtig trist. (slettet)
(40) 23-04-2007 kl. 08:14

Svar på indlæg nr. 37 af HanneogKim:

Jeg ved godt jeg er noget letantændelig men, hvorfor hører man aldrig om f.eks. en gravhund, som har skambidt et barn? Fordi muskelhunde i meget stort omfang bliver brugt som potenforlængere, i de forkerte menneskers hænder.

Men der er faktisk en lov om at, en sådan ejer kan straffes på både pengepungen, og fratages retten til at have hund.

DKK har faktisk "kørekort til hunde" kurser. Dér hvor jeg går med mine, bliver hunde over 18 mdr. testet før de overhovedet får lov til at deltage. Det er dog ikke hos DKK, men noget jeg mener er meget bedre. Her er nemlig også en times teori efter den aktive træning. Der er ingen dumme spørgsmål, kun dumme svar!

Min mening: Muskelhunde som Pittbull, og blandinger heraf skal forbydes. Pitbullen er forbudt, men ikke blandinger.

Lad være med at, købe en hund hos en hundehandler eller fra den Blå avis osv. Køb hos en godkendt kennel, og 1 mio. andre gode råd. Det kan godt være hvalpen er nuttet, men den vokser altså og stiller krav til sine ejere og deres pengepung. Så gør dig klart hvad du ønsker af hund, om du har overskud og råd til den. 97% af hunden kommer fra ejeren!Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.