Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Gå tur med sin kat vs. hunde i parken (7/9)


 (slettet)
(31) 20-04-2007 kl. 13:38

Svar på indlæg nr. 29 af jayman1000:

Katten nedstammer fra et rovdyr, såvel som hunden.

Jeg har aldrig set nogle gå tur med katte.

Katte kan sagtens også være farlige. Prøv at blive angrebet af en kat, og se hvor hurtigt man kan blive revet til blods over hele kroppen.

Det er ikke alle kamphunderacer der er blodtørstige slagsbrødre. De Engelske Mastiffer jeg havde og de jeg kender, er nogle af de mest fredelige, flegmatiske, sociale, kælepotter og dovne jeg nogensinde har kendt til af hunderace.

Alle dyr som føler sig truet angriber, men ikke uden forudgående advarsel. (slettet)
(32) 20-04-2007 kl. 17:18

Hvad sker der? Jeg kan ikke se "Lille spejls" indlæg. Kan I andre se dem? (slettet)
(33) 20-04-2007 kl. 18:40

Svar på indlæg nr. 32 af jayman1000:

Måske hun har dig på filter... Eller rettere sagt, din aldersgruppe. (slettet)
(34) 20-04-2007 kl. 21:50

Svar på indlæg nr. 33 af HanneogKim:

Fandt lige ud af at hun var på min filter profil. Det viste sig at der var flere profiler på min filter liste. Hvordan de så end er kommet der??? (slettet)
(35) 20-04-2007 kl. 22:02

Svar på indlæg nr. 31 af lille spejl:

"Jeg har aldrig set nogle gå tur med katte"

Nej, men det sker altså selvom du ikke har set det.

"Alle dyr som føler sig truet angriber, men ikke uden forudgående advarsel"

Ja, men hvad hjælper det at en løstgående muskelhund viser tegn på agression og viser advarsel hvis den er ved at angribe min kat som jeg er ved at gå tur med? Det kan jeg jo ligesom ikke bruge til noget vel? "Min kat er lige blevet spist af en psykodog. Men bare rolig, psykodog viste tænder og snerrede lige inden den angreb, så er alt jo iorden."

"Det er ikke alle kamphunderacer der er blodtørstige slagsbrødre. De Engelske Mastiffer jeg havde og de jeg kender, er nogle af de mest fredelige, flegmatiske, sociale, kælepotter og dovne jeg nogensinde har kendt til af hunderace."

Nå men det var da fint. Men så har det nok ikke været en Mastif der har været efter min kat i parken. Jeg tror på at der er masser af dejlige hunde og hundeejere; de udgør sikkert langt langt størstedelen. Men det er IKKE dem jeg taler om. Det er ikke dem der går rundt med en en muskelhund uden snor.

"Katte kan sagtens også være farlige. Prøv at blive angrebet af en kat, og se hvor hurtigt man kan blive revet til blods over hele kroppen."

So what? Det har intet at gøre med at holde sin hund i snor for at forhindre at den pludselig angriber. Jeg synes det er helt irrellevant om det er katte eller hunde der er mest farlige. Det der irriterer mig voldsomt, det er at en enkelt narrøv kan lade sit muskelbundt af en hund løber rundt i parken og angribe min kat hvis jeg går tur med den. OG det kan han gøre helt uden konsekvens! Der sker jo intet med ham, han er pisse ligeglad. Ergo kan jeg ikke gøre andet end at undlade at gå tur med min kat.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.