Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Gode råd til indfange kat?? (5/6)


 (slettet)
(21) 09-11-2013 kl. 18:46

Svar på indlæg nr. 1 af sødelene2:

Betale en lokal skolepige for at fodre og skifte kattebakke til din søster er hjemme igen?

En kat der hader transportkassen, så er der bare ikke en ikke stressende måde at flytte den på. Min gamle hankat forsvinder sporløst når transport kassen kommer indenfor og hyler konstant når han er snydt ind i den. (slettet)
(22) 09-11-2013 kl. 19:13

Svar på indlæg nr. 21 af -blaaah-:

Nahh. knap så godt, den er vant til den anden kat, sin madmor og selskab hver dag, på bestemte tidspunkter, så den korte stressepisode ville jeg nok hel're udsætte den for, end længervarende hjemme alene.

Katte er faktisk vanedyr, så de vil bli' mer' stressede af længerevarende forandringer, samt et fremmed menneske, end en kort flyttedag. (slettet)
(23) 10-11-2013 kl. 13:12

Svar på indlæg nr. 13 af Aristofanes:

Jeg bruger et par kraftige arbejdshandsker, når jeg håndterer "min datters" tre kaniner. Bare for en sikkerheds skyld. De er nu ikke så vilde, men en sjælden gang imellem gør de modstand, og hvis jeg taber dem i det fri, kan de stikke af, og de kan ikke klare sig på egen hånd/pote.

Vi havde mange katte i mit barndomshjem, og når vi fik killinger, var det sjovt at tage en handske på, så kunne man tumle med de legesyge killinger uden at få skrammer. (slettet)
(24) 13-11-2013 kl. 05:09

Den skide kat blev indfanget og er nu sammen med sin madmor og søster igen. Er som regel blid som et lam og rigtig indsmigrende, hvor det så lige pludselig slår den hvad det er jeg har gjort, så hvæser den efter mig og prøver at kradse. Så nu får den fred og ro for mig de næste par måneder. (slettet)
(25) 13-11-2013 kl. 09:50

Svar på indlæg nr. 24 af sødelene2:

Nok fordi den netop ble' stresset, de vante ting ble' vendt op og ned, men det er da godt at det alligevel gik.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.