Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Mit hjerte græder over dette..er man magtesløs??? (5/8)


 (slettet)
(21) 09-05-2006 kl. 21:30

Svar på indlæg nr. 20 af PinBall:
ja seføli,men manden er ikke engang ond bare dybt renon...

Han er slet ikke i stand til at sætte sig ind i andre væseners behov..

Man må håbe han aldrig får dyr mere...

Han blev gal,for han synes jo det var at forkæle at varme op og gi popcorn og franske tofler..og jeg tror sgu selv han troede gøjen dansede..

min gøje danser rigtigt ..og er glad og der var milevid forskel på de to gøjer..(selv en idiot ka se det..men ikke ham..)

Gudskelov det er overstået for dem-..håber de får et godt hjem når de har været lidt i pleje...

De ka i al fald kun få det bedre...


Er vant til at blive truet på livet-ret almindeligt når man kommer ud..

sidst blev jeg truet af en gal fisker "der holdt så meget af sin hest at han i 2 år ikke lagde mærke til den ingen tænder havde og derfor sultede..200kilos vægttab-den ku ikke stå på benene og måtte aflives


ja han ville oz ha taget sig sammen til at aflive...ja det tog ham over 2år..hvor hesten led..

han opsøgte mig på bopæl og var ret så truende..og måtte derfor anmelde det også.
.han spillede på han var ven med min mand-jeg er ligeglad,ville anmelde selv om det var familie...det er sgu da ingen undskyldning for mishandling..

jeg kan ikke ignorere levende væsener..trusler eller ej..

Jeg er ellers holdt op med at arbejde med dyr..men ved et tilfælde så jeg papegøjerne og godt for det...

Nu kommer så den grimme tid med glemte dyr i 80 grader varme biler..stadig mange dødsfald og lidelser her..hvert år..

ka folk for helvede ikke la dyret blive hjemme på et køligt badeværelse med en vandskål,eller ta dem ud af bilen ,sætte dem i skygge og ta vand med..

de ville jo aldrig glemme en baby derinde vel???

øv og øv og øv...folk tænker med røven..

nå...det ka jo være det blir bedre...i år...


Redigeret 09-05-2006 kl. 21:37

Redigeret 09-05-2006 kl. 21:40 (slettet)
(22) 17-05-2006 kl. 23:21

Jeg ville melde ham lige på stedet. Har man anskaffet sig et dyr, har man også det fulde ansvar for dem. Mange anskaffer sig dyr fordi de er sååå søde når de er unger...men de bliver altså voksne. Andre er ikke klar over hvordan de ska passes og plejes, og vil de ikke modtage råd, så er de uansvarlige. Og så er der dem som er fuldstændig ligeglade med dem når det kommer til stykket, ser dem bare som et objekt / legetøj. Dyr er lidt ligesom børn...de er uskyldige og de skal passes på. DER ER INGEN UNDSKYLDNINGER FOR MISRØGT OG UVIDENHED!!!Svar på indlæg nr. 1 af Swanhilde: (slettet)
(23) 18-05-2006 kl. 08:28

Svar på indlæg nr. 22 af kcm-odense: (slettet)
(24) 20-05-2006 kl. 07:53

ja hurra for dette dejlige land vi kalder Danmark, hold da kæft for er jeg flov over at bo i et land hvor man kalder det hærværk og ikke dyremishandling hvis du skader et dyr

Vi har ikke en gang 1 politimand til kun at efterforske dyremishandling m.m næææ det skal alm. private såsom alle dyrs ret sgu gøre i sin fritid.....meget pinligt synes jeg (slettet)
(25) 20-05-2006 kl. 08:01

Svar på indlæg nr. 24 af 50 Cent:

netop ,,vi burde have animal police som i animal resque,,,,da jeg også har meldt en nabo til dyrense beskyttels se,men hun går ikke ud og cheker dyret,,,så er det at man spørger ,hvorfor arbejder hun i dyrenes beskyttelse ,når at hun ikke checker op på folk opl..hm,,vi er nu flere som ringer og beder hende om det ,,så nu håber vi at hun anmelder,da dyrene har brug for hjælp

Redigeret 20-05-2006 kl. 08:01Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.