Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Når folk er dumme... (4/5)


 (slettet)
(16) 03-10-2007 kl. 01:34

Svar på indlæg nr. 14 af Gaia:

"Om nogen vælger og være anonyme eller ej, er vel sådan set et fedt, er det ikke? Skal vi så heller ikke debatere emner fra folk som ikke har billeder på deres profil, for uha de er sikkert også nogle værre nogen som ikke står ved hvad de skriver, når de nu ikke engang vil stå ved hvordan de ser ud..."

Hvor er det godt skrevet, du rammer SÅ meget plet!!!

Jeg ved godt jeg har skrevet, at jeg ikke gad de her"hvorfor anonyme indlæg dit og dat agtigt" men det her, jeg bare kommentere, for er kunne simpelthen ikke være mere enig

Og ellers vil jeg ikke sige så meget til oplægget, da jeg ikke har så meget forstand på hunde og deres racer, andet end at det umiddelbart lyder ret logisk på mig.
At man ikke skal prøve at pådutte dem noget de ikke er og netop ikke ændre på deres gener, da jeg tror på at det kun gør ondt værre.

Redigeret 03-10-2007 kl. 01:35 (slettet)
(17) 03-10-2007 kl. 07:44

Svar på indlæg nr. 15 af speedy.:

ja folk tror ikke små hunde skal opdrages og hvor tar de fejl-

har selv pekingeserbl. på 10uger og jack russel på 4år ialt 7kilo hund-

jeg kan forsikre dig om de ska ha nøjagtig samme opdragelse som mine to forrige kæmpe collier.

Jack russelen , på 4, der nu er reservemor for den lille -banker den flere gange daglig som enhver fornuftig hundemor ville gøre-

og hun får lov til det-for den lille hænger i ørerne på hende med soine små syle-

de ska lære deres plads i hiarakiet-og det gør de kun sådan-

ingen hundemor -eller dyremor skader sit barn -men "dasker" dem på plads-

osse aber-osv

små hunde opdrages som store-de er lisså ulveblodede, men selvfølgelig kan man være voldsommere med en feks collie end en lillefis på 1kilo-
når der opdrages-


og når lillefisen her er blevet markeret på plads og "tæsket" af min store -

går der 5 sekunder -så driller hun den igen-

så det er helt åbenlyst den lille ikke tager skade.

Jeg blander mig ikke her-hun aflaster mig meget med den lille terrorist der er kommet i huset. (slettet)
(18) 03-10-2007 kl. 07:45

Jeg opgiver forsøget på, at "bilde" læserne ind, det er ejeren af de omhandlende hunde dén er helt gal med. (slettet)
(19) 03-10-2007 kl. 14:28

Nu er der altså også mennesker, der tror, at alle hunde er muskelhunde, og så er det altså lidt svært, når de bliver bange for hunden alene pga. den fejlopfattelse, så er det allerede per definition svært at bryde barrikaden til den pågældende person.

Jeg bliver ofte spurgt om min hund er en muskelhund, og ja hun er faktisk mere muskel end alt muligt andet, men ikke hvad man normalt forbinder med en muskelhund.

Så måske vi i det hele taget skulle starte med at spørge om, hvad det er du/I mener med muskelhunde? For jeg er sikker på, at ret mange hunde falder udenfor denne kategori.

Dertil så er hvilken som helst hund farlig, hvis den bliver opdraget forkert, og ser jeg en hund uden snor, så er det ikke hunden, jeg holder øje med, men ejeren!!! og det samme gælder, hvis hunden står bundet udenfor en butik. Min hund får i hvert fald ikke lov til at komme i nærheden af hverken den ene eller den anden slags hunde. Er der ingen snor, ingen ejer, så er der ingen leg. Jeg skal ikke have nogen skambidt hund, og det gælder uanset racen vi møder.

Hvis nogen er i tvivl, så har jeg en whippet (mynde), og selvom de elsker at løbe, så går jeg altså stadigvæk til lydighedstræning med min. Ved godt, at de fleste ikke går, men min uforbeholdne mening er, at en hund uanset race altid bør gå til lydighedstræning, med mindre man selv kan træne den, og det kan jeg godt, men både min hund og jeg har godt af at komme afsted pga. det sociale aspekt for både hunden og jeg. Jeg giver næsten ingenting for træningen, så det er i hvert fald ikke det, der kan holde folk tilbage fra det. DKK er meget billigt på det område.

Redigeret 03-10-2007 kl. 14:35 (slettet)
(20) 09-10-2007 kl. 18:48

Svar på indlæg nr. 17 af Swanhilde:

hmm ja, nu vi snakker små hunde, har en mor der her en lille gravhund på 5 måneder, Han er en rigtig lille røver. Men point er at hun ikke mener at han skal så mange gange på gaden fordi han er en lille hund!!! Han får en lille tur om dagen og bliver ellers lukket ud i deres lille have for at forsørge...!!!! Og det føre jo til at den lille krabat æder alt i huset, sko tæpper osv! Men hun er ikke til at snakke med...meget sørgligt for lille JackLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.