Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Hunde hår.. (4/7)


 (slettet)
(16) 23-04-2007 kl. 11:59

Svar på indlæg nr. 15 af jeanette40:

tak for din respons...og dine råd... (slettet)
(17) 24-04-2007 kl. 00:03

Svar på indlæg nr. 16 af The Devil:

det er godt lige at stryge hunden med et vaskeskind, når du har børstet den. Er det en gummibørste du har eller? hvis ikke så kan det varmt anbefales.

Selv om det "gode" hundefoder virker dyrt, så er det altså ofte ikke ret meget dyrere i længden og det er vigtigt at en hvalp får et ordenligt foder og især de store racer.

shamsa (slettet)
(18) 24-04-2007 kl. 08:34

Svar på indlæg nr. 17 af Shamsa:

tak for din respons..nej jeg har ikke såen en gummibørste..kunne være at jeg skulle anskaffe mig sådan en...jeg må indrømme at jeg vil det bedste for min hund også at hun ska ha noget godt fodre,men jeg er for nærig til at gi så mange penge for det fodre...nægter at gi næsten 500 kr for 15 kg mad fx hos en dyrelæge,som viser at den indtjening han har på sådan en klink,20% af den indtjening kommer fra det fodre de sælger....og min hund behøver ikke alle de dyre mærker...man betaler jo også for mærket...og der er lavet en undersøgelser hvor de har undersøgt 21 produkter inde for hunde fordre og det viser sig at i realiteten er mad fra kvickly fx ligeså godt...med mindre hunden er syg og har nogen speciele behov... (slettet)
(19) 24-04-2007 kl. 18:21

Svar på indlæg nr. 18 af The Devil:

Jeg har læst div. test og ved at nogle at de billigere produkter er ok, men når det drejer sig om en hvalp, så er de billige produkter altså ikke gode nok.

Har en veninde som arbejder på en dyrklinik. Hun kan sagtens fodre med billigt foder, men først efter de er fyldt to år, nogle gange blander hun det billige med det "dyre" bare for at hundene lige skal have lidt andet "smag". Min egen dyrlæge er heller ikke så forstokket at det kun er de dyre produkter som du'r, men også han siger, i de første to år er det vigtigt med et "ordenligt" foder og igen efter det fyldte 7år ca.

men altså der findes jo nogle "billige" fodermærker af de dyre fx olivers er ikke specielt dyrt, men et ganske ok foder og stadig bedre end supermarkedernes.

shamsa (slettet)
(20) 24-04-2007 kl. 20:17

Svar på indlæg nr. 15 af jeanette40:

Der er bare det lille minus ved det med strandvasken, at man skal undgå, at hunden drikker vandet, da der er giftige alger i vandet lige p.t... og bare en mundfuld er nok til at slå en hund ihjel..Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.