Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Ater engang :-% :-% :-% (4/5)


 (slettet)
(16) 15-01-2007 kl. 10:45

Svar på indlæg nr. 15 af HanneogKim:

Jeg har rejst i Kina siden 1984 og har aldrig hørt eller oplevet at slagtningen skulle foregå på den måde. Har heller aldrig oplevet at de spiser kat, men har erfaring med at man i det nordlige Kina spiser hund. Dog mener jeg, at det er vanskeligt at diskutere, hvilke dyr, der er moralsk OK at spise og hvilke, der ikke er. Visse lande/religioner accepterer jo heller ikke, at man spiser svin eller skaldyr. Ligesom visse lande ikke fatter, at vi spiser ål. (Som vi renser for slim l e v e n de !)

Forøvrigt, hvis katte og hundekød holder sig friskere på den måde, hvorfor gælder det så ikke for alle de andre dyr som de slagter i Kina??

KH
X (slettet)
(17) 15-01-2007 kl. 13:03

Svar på indlæg nr. 16 af Xtraordinaire:

Det handler ikke så mejet i og om hvilken dyr der spsie men den absuer måde di både pelser og afliver dyrne på der er udmoralsk

og har du været i di lande du påstår har du på markene i byerne kunde se di fårl slager leven uden aflive slangen først er det værdigt for et dyr nej vel

ved ikke om du selv vil have fornåjelsen at blive hæng op på en krov og få fået huden af dig uden bedøvelse det tro jeg næppe

jeg fater ikke mensker kan være så blåejet at benækte den slags ting sker runt på joren

men måske det skyle man sympater med bødlen der udøver den vol mod et sageslyst dyr og derfor ikke ser moralen i det og så derfor benækter iksistensen af dise handlinger.

den slag må man så kunde kale dyrehader

 (slettet)
(18) 15-01-2007 kl. 13:21

Svar på indlæg nr. 17 af Hvid Schæfer:

"di fårl slager leven uden aflive slangen "

Tjaa vi er vel ikke så meget bedre her i landet når man kigger på hvordan vi gør med fisk og skaldyr?

KH
X (slettet)
(19) 15-01-2007 kl. 14:49

Svar på indlæg nr. 18 af Xtraordinaire:

Ups nå ja undskyl stavefejlen

sådfølig flår slagerne levene

ja inten er det fordi du sympatiser med dise udgerninger

ellerogså et bevist provikasjon

dog undlod du at svarer på om du kunde tænke dig at få flået din hud af i same tilstand som di stakels forsvarsløse dyr det tro jeg næpe du har. (slettet)
(20) 15-01-2007 kl. 16:38

Svar på indlæg nr. 19 af Hvid Schæfer:

"dog undlod du at svarer på om du kunde tænke dig at få flået din hud af i same tilstand som di stakels forsvarsløse dyr det tro jeg næpe du har."

Nu er det jo netop et scenarie som jeg mener nogle har skabt a.h.t. nogle politiske formål - så derfor egentligt ingen grund til at jeg forholder mig til det. MEn hvis du insisterer så vil jeg sq hellere være hund i Kina end ål i Danmark!

KH
XLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.