Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Gå tur med sin kat vs. hunde i parken (4/9)


 (slettet)
(16) 28-05-2006 kl. 11:58

Svar på indlæg nr. 12 af chokolade eskapade:


en børnesikker hund findes ikke men man kan gøre meget..vænne hunden til høje lyde,hurtige bevægelser andre misser i dens madskål..fjernelse af denne og især hvis der kommer en lille ny i familien at ta den lilles tøj med hjem fra hospitalewt og la hunden snuse..og selv om det er klamt..

så læg den lille på gulvet på en dyne..når den kommer hjem og la hunden snuse...(den lille ska alligevel være i disse baktusser)
så hunden ka se den lille er lille og ikke farlig..

Det værste er at holde den lille fra hunden..

men lad ALDRIG mindre børn være alene med hunde af nogen størrelse..for du ka muligvis stole på hunden,men ikke på barnet..

Der er hunde der er aflivet-hvor dyrlægen senere finder et par tegnestifter "den lille søde pode" har boret ind i labradorens hovede.

En sådan hund har været sød og tålmodig indtil det gjorde for ondt..

altså: aldrig alene før barnet er stort nok til at få forklaret dyreadfærd og forstår det...

mennesker/børn ka lære dyreadfærd,dyr ka ikke lære det samme modsat...men kun moderat

De fleste bid sker ikke af arrigskab men fordi dyret blir bange..Redigeret 28-05-2006 kl. 12:02 (slettet)
(17) 28-05-2006 kl. 11:59

Svar på indlæg nr. 13 af chokolade eskapade:netop-en hund advarer altid..

Det gør min gøje feks osse..hvis der kommer fremmede-den vil ikke kæles af alle men har sine favoritter.. (slettet)
(18) 28-05-2006 kl. 12:24

Svar på indlæg nr. 16 af Swanhilde:

min søn og mine forældres hund er vokset op sammen...de kom til verdens stort set samtidig.

Men hvor hunden nappede os voksne og puffer os i knæhasen når hun vil lege -gjorde hun det ALDRIG ved ham -eller andre børn

(min søns første ord var iøvrigt "Lina"...hunden havde taget sig en lille alene løbe tur så mine forældre var ude og lede efter hende og gik og råbte "liina"...og lidt efter fulgte junior med i råbet)

Nej man skal i det hele taget ikke lade små børn være uden opsyn, men ikke at lade hund og barn være alene - for indimellem så vandrede junior rundt på en meget stor sommergrund - hvor jeg regnede med han lå og sov til middag - og hunden lappede lige i hælene på ham -også steder hun normalt ikke ville gå hen (f.eks. op i naboen køkkenhave hvor det var meget spændende at plukke solbær og hindbær)

Og selvom han altid har været gald for hende og gerne ville have hende i nærheden hele tiden, så var han nu ikke ret gammel før han forstod at når vovse går så er det fordi hun ikke gider dig lige nu -og så skal man lade hende gå.

Nu er hun ved at være en sær gammel dame, der bliver sur hvis mineforældre har andre gæster end familien. Enten går hun ud på terassen og sidder.. nogle gange helt op bagerst i haven - og der sidder hun så bare og glor ind i stuen.. men nope.. hun vil ikke ind.
Hvis mine forældre så alligevel henter hende ind - så sidder hun bare og glor surt på gæsterne indtil de går. Så er hun en glad hund igen. (slettet)
(19) 28-05-2006 kl. 12:38

Svar på indlæg nr. 18 af chokolade eskapade: ja alderdom rammer også hunde..de blir lidt ændrede..får måske gigt og gider ikke børn der ligger for tungt på den gamle ryg og larm-ja der er de lissom os..

og hun har jo været en super go hund til børn i sin kamptid..

nu nyder hun sit velfortjente otium indtil den dag da hun smertefri går til de evige jagtmarker..liggende fredeligt i sine ejeres arme..

Et godt råd til gamle hunde der aflives er forresten: ejerens hænder oppe ved snuden mens de falder "i søvn"-hundens lugtesans er det sidste der forsvinder og hørelsen..

læg den så den ka snuse til det sidste og være tryg..og tal beroligende ,ros den.. vær stolt over du ka være der for den osse til sidst..ellers burde du ikke ha dyr..

tud bagefter i stride strømme når den er væk..og gå og bild dig selv ind et stykke tid at du ka undvære dyr..

brænd hundekurven og....

ja gæt tre gange..Redigeret 28-05-2006 kl. 12:41 (slettet)
(20) 28-05-2006 kl. 13:01

Svar på indlæg nr. 19 af Swanhilde:

hun er stadig god til børn.. det er kun voksne hun ikke gider .. og er selv som en gammel dage et legebarn...Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.