Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

1 eller 2 killinger??? (3/5)


 (slettet)
(11) 19-10-2007 kl. 15:30

Svar på indlæg nr. 1 af Alanis:

Jeg har kun 1 killing og han har det fint og er meget kælen..... (slettet)
(12) 19-10-2007 kl. 15:55

Svar på indlæg nr. 10 af la bella luna:

Jeg siger ikke at de slet ikke kan være indekatte men mange er meget frusteret over at være spærret inde.. Har selv en alm og en racekat, og selvom den alm er flaske fodret da den kun var 2 dage gammel da jeg fik den, har den da sværere ved at acceptere det end racekatten. Hvis du spørger en dyrlæge eller en katte adfærds ekspert vil du høre det samme...

Men helt sikkert mange alm huskatte trives da indendørs...
Jeg ville bare ikke vælge en alm igen hvis jeg skulle blive ved med at have indedørs katte.. (slettet)
(13) 19-10-2007 kl. 19:56

Svar på indlæg nr. 3 af Svale:

Tak for alle jeres indlæg.

Kan godt høre, at I næsten alle er til 2 katte. Men der er jo helt klart både for og mod. Og jeg har stadig ikke besluttet mig.
Er mest til kun at tage den ene lige nu, og så måske få en norsk skovkat senere eller snart. Vil lige prøve det af med den ene først.
Jeg er heller ikke helt vild med den røde han, som er i det kuld, hvor jeg kan få killinger fra nu.

Og så har jeg desværre også knækket hjørnet af en kindtand i dag. Og min søster (Clarity, gammel klinikassistent), fortalte mig lige, at det kan komme til at koste 6.000 kr

Er der nogle, som kender nogen med killinger fra en Norsk Skovkat? I Københavner-området.

Kh Tina (slettet)
(14) 20-10-2007 kl. 01:03

Svar på indlæg nr. 13 af Alanis:

Er også klinikassistent, og vil bare lige sige, at det kommer an på hvor din tand er knækket, for noget kan altså laves meget fint med plast, og det er holdbart.. Lad lige tandlægen se på det først, er jo ikke sikkert det er så slemt..

Held og lykke med kattene... (slettet)
(15) 20-10-2007 kl. 12:29

Svar på indlæg nr. 14 af Susan:

Det er et ret stort hjørne og mere til der er knækket, så jeg tvivler, derfor jeg sagde til hende at det mest optimale i hendes situation vil klart være en krone.
Men du har da ret, at man kan meget med plast, så ingen tvivl om at tandlægen skal se på det, for det er jo immervæk mange penge at spare, hvis der findes et godt alternativ

Nå det var noget af et sidespring, men tror det er okayLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.