Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Når folk er dumme... (3/5)


 (slettet)
(11) 02-10-2007 kl. 12:55

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

oprindeligt er der intet der hedder kamphund , eller hunde med særlige kampinstinkter-

der er menneskeligt fremavlet nogen typer hvor man har prøvet at sortere de mest agressive fra og så avle på dem-

men kamphunde eksisterer ikke fra naturens side-
de er menneskeligt frembragt ved avl-af den værste slags -nøjagtig lissom det sker ved udseende på hunde , katte -ka man med tiden fremavle bidske typer...

eller katte med flade snuder (dybt godnat-de ka ikke trække vejret-intet under en perser er rolig..eller feks fårehunde..(hyrdehunde)

har selv haft collie-og op gennem utallige generationer har man blot skudt de hunde af typen, der BED fårene og ikke kun nappede -markerede -når de sku hyrde..

mennesket kan fremavle de mest mærkværdige ting i sin hensynsløse egoisme-og desværre osse agressive hunde.

såkALDTE DRÆBERHUNDE BURDE KUN KU SKE FRA NATURENS SIDE, HVIS ET DYR ER ANGREBET AF FEKS RABIES (hundegalskab)

Men der er intet der hedder KAMPHUND-det er noget menneskeligt opfundet.

Og osse dem DU kalder kamphunde kan faktisk opdrages -en ven af mig har en, hvor deres 4årige datter går til agility med den-den lystrer hendes mindste vink-

men hun gør sig heller aldrig mindre end hunden-hun har lært det-(du ka ikke lære hunden børneadfærd , men SKAL lære børnene hundeadfærd (læs ulveadfærd , selv de mindste hunde er ulveblodede og gudskelov for det)

Ulve har regler-og de overholdes HVER GANG-du ka stole på en ulv , men ikke på et barn-hiarakiet blir overholdt i 24 timer i døgnet.

Derfor er det osse dybt godnat at fodre sin hund før sig selv-gå ind af en dør sidst -gå bagerst på ture-tag føringen og få en underulv(stor eller lille, nogen tror ikke små hunde ska opdrages) i huset eller bli domineret af en lavere race-
det er temmeligt enkelt-men folk er dumme her-indrømmet.

hvis du har hund.-men det gælder såmænd osse for pudler og terrier og spidshunde, pekingesere-store og små hunde-de KAN potentielt blive lisså farlige-men har måske mindre kraft bag-(tænder/gab/styrke).

Her mener jeg feks en minipuddel kan sgu ikke anrette større skade på dig feks i forhold til en schæfer-rottweiler feks

Det der gør folk dumme med hensyn til ALLE typer hunde-er dem , der ikke sætter sig ind i deres races behov og adfærd og pasning FØR KØB-det er her den går helt gal...og er skyld i 20.000 raske og sunde hundes aflivning pr år.

Vet.ass.Redigeret 02-10-2007 kl. 13:04

Redigeret 02-10-2007 kl. 13:06

Redigeret 02-10-2007 kl. 13:10 (slettet)
(12) 02-10-2007 kl. 13:31

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Eller også er det ikke ALLE, der ved det. Det ville nok være den mest sandsynlige forklaring.

Der er jo nogle, der ikke gider at søge information, fordi de tror, de ved det hele i forvejen. Det gælder åbenbart også visse kamphundeejere. (slettet)
(13) 02-10-2007 kl. 15:50

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

det er jeg sku ked af at høre da jeg lige har købt hyrdehund der skal bruges til lydigheds konkurrence.. når men hva det gå sku nok da jeg har gjort det før og sikkert også igen.. har også haft en af de her"dræberhunde kamphunde muskelhunde" eller hvad i nu kalder dem og det gik også meget godt..

tro måske du skulle prøve at se på de personer der opdrager hundene da det er der det for det meste er galt

mener også at have læst at den hund med det stærkest bid pr cm2 skulle være en puddel. (slettet)
(14) 02-10-2007 kl. 16:10

Lidt sjovt og følge netop denne debat, synes nogle folk ser helt bort fra at det der bare bliver påpeget i første indlæg, så vidt jeg da har forstået indholdet rigtigt, er at man ikke kan opdrage en hund fra dens gener!

Om man bruger en hyrdehund til agillity eller en kamphund til og vogte får, er vel i princippet ligemeget, begge dele kan sikkert lade sig gøre, men hvorfor se bort fra det fakta at hundens gener ikke kan ændres?

Og ja alle vores tamhunde er fremavlet "kunstigt" igennem flere 1000 år, med det formål som man nu har fundet vigtigt, men det ændre stadigvæk ikke på noget som helst.

Synes det var meget mere prisværdigt hvis fortalerne for disse racer, i stedet stod frem og fortalte hvorfor de kæmper det bedste de har lært for dem?

Om nogen vælger og være anonyme eller ej, er vel sådan set et fedt, er det ikke? Skal vi så heller ikke debatere emner fra folk som ikke har billeder på deres profil, for uha de er sikkert også nogle værre nogen som ikke står ved hvad de skriver, når de nu ikke engang vil stå ved hvordan de ser ud... (slettet)
(15) 02-10-2007 kl. 23:07

Svar på indlæg nr. 14 af Gaia:

vil gerne holde med dig i at man ikke kan opdrage sig fra deres gener men mener ikke at man skal bruge udtryket kamphunde så..

i mine øjne hedder det problem hund (folk) så da jeg har set det flere gange hvor galt det kan gå med helt almenelige "familie hund" ved fejl opdragese for den agresive gen ligge i alle hunde det er bare ikke alle den er lige nem at vække til live men prøv at se på flere talet af de små hunde race der er der tale om støre tæthed af problem hund vis nu lige de vejer 30 kg mere og var et muskel bundt med et gab der kan tage hele låret ville de færeste tilade deres opførsel..

ved godt jeg får nogle over nakke nu for at bringe de små skøde hunde ind i dette bilede men er aldrig blevet bidt af en stor hund men har prøvet det et par gange eller 3 med de små engle..

speedy.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.