Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Rottweilerhvalp (3/5)


 (slettet)
(11) 04-05-2007 kl. 10:13

Svar på indlæg nr. 10 af Shamsa:

Jeg tror ikke at han er moden nok, ud fra den måde han reagerer på overfor kritiske svar, virker han til at være som en umoden teenager, og så mener jeg ikke at han er egnet endnu til at have sådan en krævene og stærk hund (slettet)
(12) 04-05-2007 kl. 10:45

Svar på indlæg nr. 1 af Bulldozeren:

Flot du har sat dig ind i racen og er medlem af både Rottweilerklubben og DKK, det er de første store skridt.

For mit eget vedkommende vil jeg ikke have så en stor psykisk stærk hund, jeg har ikke temperamentet til at kunne opdrage den som den skal. Derudover skal jeg også kunne holde den i hvilken som helst situation. Sker der noget uventet, og hunden springer frem eller løber, er den bedøvende ligeglad med om jeg er i den anden ende af linen. Og det kan sagtens ske, for alle uanset hvor meget styr de ellers har på deres hunde.

Men det er en skam du ikke vil læse kommentarerne, der kunne jo være gode råd og vejledning. (slettet)
(13) 04-05-2007 kl. 11:42

Svar på indlæg nr. 7 af Bulldozeren:

Hvad med at oprette en profil på www.hundegalleri.dk.. de har også et marked, hvor man kan købe og sælge hunde..

Jeg har set et link på et tidspunkt, hvor man kunne se stamtavlerne på hundene her på nettet.. men jeg kan ikke huske linket.. Måske en anden kan??..

Min nuværende hund fik jeg ved, at min veninde kunne sige god for opdrætteren.. Han er international dommer.. så tvivler på, at han er interesseret i at sælge en dårlig hund.. Dertil skrev jeg med andre med samme race på hundegalleri.dk, og de kunne også sige god for ham.. (slettet)
(14) 04-05-2007 kl. 11:46

Svar på indlæg nr. 8 af Alyssa:

Forskellen for mig at se er, at den ene ved jeg kan være farlig, og derfor kan jeg undgå den, hvis jeg vil.. den anden er jeg ikke forberedt på kan være farlig, og derfor undgår jeg den ikke..

Vi har tidligere haft et indlæg herinde, hvor det blev skrevet, at det faktisk var puddelhunden, der var den mest bidske race.. Altså hvor mange tager sig lige i agt for puddelhunde, hvis de nu skal være helt ærlige??..

Det var i et indlæg om kamphunde under emnet er frit, hvis nogen vil have dokumentation for det med puddelhunde.. (slettet)
(15) 06-05-2007 kl. 17:00

MEningen med denne tråd, var ikke en diskusion omkring Rottweileren som race, hvad den kræver, osv.

Alt dette er jeg kommet igennem for længe siden, og er nået dertil hvor jeg skal finde mig en opdrætter.

Jeg har sat mig ind i hundens egenskaber, krav osv.

Jeg takker for de positive og behjælpelige indlæg, samt de indlæg der viser sympati for mig...

meningen med tråden var at finde en opdrætter, intet mindre.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.