Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Hunde hår.. (3/7)


 (slettet)
(11) 11-04-2007 kl. 14:40

Svar på indlæg nr. 10 af The Devil:

Ja... Når hun er en blanding med granddanoise i så er det nok en god ide med en gang fiskeolie. Det er meget knoglemasse, der skal opbygges i de næste måneder. Og hvis hun får RIGELIGT med fiskeolie, så vil pelsen også have glæde af det, og huden blive smidig og pelsen mere vandskyende og blank.

Ølgæren vil hjælpe med at genopbygge den nye pels. Og jo hurtigere der kommer ordentlig gang i den nye pels, jo hurtigere vil den gamle pels falde af.
For pelsen SKAL jo af. Men det er altså rarest, hvis hunden fælder voldsomt i 1-2 uger i stedet for at den hele tiden taber hår gennem flere måneder.
Den ølgær jeg giver Silke har jeg købt i Maxsø, som handler med artikler for alle dyr.. Jeg tror at tilskuddet egentlig bliver brugt til heste... Det kostede 25 kr for 1 kg. Og hun får en spiseskefuld om dagen.
Fiskeolie kan man få mange steder... Også i Maxsø. Silkes olie køber jeg i Olivers netbutik hvor jeg også køber hendes foder. Jeg tror, at de har den billigste fiskeolie, men hvis du ikke køber andet der, så kommer der forsendelse oveni..
www.olivers.dk
Fiskeolie ER noget dyrt, men det har en god virkning... (slettet)
(12) 12-04-2007 kl. 06:32

Svar på indlæg nr. 1 af The Devil:

Hvis der er nogen der mangler noget til hunden så prøv dette link:
www.dogcity.dk
Der er alt hvad hjertet kan begære, de samme son andre netbutikker bare billigere. Der kan man også købe PlaqueOff, et algebaseret pulver der virker som en tandbørste. Jeg har brugt det til mine gennem nogle år, og de får hvalpetænderne tilbage af det. Det virker dyrt, men måleskeen er meget lille og det skal gives efter vægt. Hunden bliver sparet for bedøvelsen, og din tegnebog bliver ikke lettet.
l.s. (slettet)
(13) 13-04-2007 kl. 09:58

Svar på indlæg nr. 12 af lille spejl:

tak for rådet (slettet)
(14) 13-04-2007 kl. 09:59

Svar på indlæg nr. 11 af Birgitta:

tak for rådet..vil lige gå ind og kigge på siden... (slettet)
(15) 22-04-2007 kl. 17:15

Dengang jeg havde hund..... Der tog jeg hende med ud på stranden i fælde perioder. Lod hende svømme. Hun elskede at svømme. For derefter at tage hende med hjem i skum bad. Selvfølgelig med hunde shampoo. Masserede hende godt, så alle de løse hår kom af. Derefter børstede jeg hende når hun var tør. Det kunne holde i en lille uge, hvor hun fællede minimalt. Sådan et bad kunne hun få et par gange i fælleperioden. Støvsugerne brugte jeg også på hende, til stor nydelse for hende. Hvis ikke de løse hår bliver fjernet rimelig tit, helst hver dag, ja så ligger de i hele huset.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.