Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Hvidløgstabletter mod lopper, flåt o.l. (3/3)


 (slettet)
(11) 11-04-2007 kl. 15:05

Svar på indlæg nr. 10 af lille spejl:

Det hedder "Advocate" og jeg køber det hos min dyrlæge. Det er vistnok på recept.
Man skal være meget opmærksom på, at hunden må IKKE! komme ud og svømme i 4 dage efter påføringen. Fordi det er ekstremt giftigt for fisk og andre vanddyr.
I det hele taget er det noget giftigt stads. Jeg bor alene med Silke, så jeg kan styre, at der ikke er nogen, der kæler med hende i de første dage efter drypningen. Og jeg er selv forsigtig ved påføringen.
Forresten skulle midlet også være virksomt mod øremider...

Årsagen til, at jeg alligevel har valgt at lade Silke behandle forebyggende, det er, at hun var nærved at dø af hjerte/lungeorm da hun var helt ung. Og hun blev angrebet igen kort efter, men det blev dog stoppet meget hurtigt. Men jeg VED, at der er rigtig mange inficerede snegle i vores område. Og Silke er slem til at samle æbler og anden nedfaldsfrugt op i naturen, -hvor der kan sidde små inficerede snegle indeni.
Men ikke alle voksne hunde er modtagelige. Det er som om hundene kun bliver inficerede som voksne hvis de har haft sygdommen som hvalpe eller unge.

Jeg afleverer afføringsprøver 2 gange om året, og til trods for den forebyggende behandling HAR der alligevel været en enkelt gang hvor dyrlægen fandt et par døde orm i afføringen... Det er meget vigtigt at dryppe hunden præcis en gang om månenden. (slettet)
(12) 11-04-2007 kl. 22:37

Svar på indlæg nr. 11 af Birgitta:

Puha den var værre, jeg har jo to hunde. Men jeg kan jo spørge min dyrelæge. Og afføringsprøver kender jeg til hudløshed. Bare mine hoster eller blinker forkert ringer jeg til dyrelægen. Men jeg er da blevet meget bedre, og har nogle tips og tricks i ærmet hvis det skulle knibe. Bl.a den med saltet, havregrøden og olien, samt mælken. Disse har sparet mig for mange dyrelægebesøg.

Mange tak for dit svar
l.s. (slettet)
(13) 12-04-2007 kl. 14:34

Svar på indlæg nr. 12 af lille spejl:

Lille spejl, hvad er det for nogle tips med salt, havregrød, olie og mælk? (slettet)
(14) 12-04-2007 kl. 16:07

Svar på indlæg nr. 13 af Birgitta:

Hej Birgitta

Hvis du tror Silke har spist noget giftigt, kan noget salt i munden på hende, få hende til at kaste op. Husk tage hensyn til hundens størrelse og vægt i dette tilfælde. Mine hunde vejer ca. 30 kg hver, og får en teskefuld, direkte ned i halsen.

Ganske almindelig mælk, kan også få en hund til at kaste op. Et thekrusfuld burde være nok. Igen alt efter størrelse og vægt.

Opkastningerne kommer meget hurtigt herefter.

Kaster hunden ikke op, søg dyrelæge med det samme!

Har hun spist f.eks. noget plasticlegetøj eller andet, så kog noget havregrød, lad det køle helt af, og bland lidt madolie (ikke olivenolie) i. Havregrøden "pakker" fremmedlegemet ind, og olien får det til at komme lettere ud. Er tingen af gummi kan du spare røngtenfotografering, gummi ses ikke på disse.

l.s. Der har nogle meget gode dyrlæger, som kigger på din tegnebog til din fordelLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.