Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Gå tur med sin kat vs. hunde i parken (3/9)


 (slettet)
(11) 26-05-2006 kl. 12:23

Svar på indlæg nr. 10 af Swanhilde:

yep, der er en markant forskel i adfærd for katte og hunde. Hunde kan være farlige. Det kan katte ikke, mend mindre man plager dem dag ud og dag ind, så kan jeg selvfølgelig ikke afvise at der kommer en dag hvor katten hopper op på hovedet af en og kradser og river. Hunde kan netop være farlige både pga. den måde hunde tolker andre væseners adfærd, men også fordi deres reaktion KAN være meget voldelig. Man skal tænke sig om i en hunds nærvær, dette er altså ikke særlig påkrævet i en kats nærvær. (slettet)
(12) 26-05-2006 kl. 13:49

Svar på indlæg nr. 10 af Swanhilde:

børn og hunde: et kravlebarn kravler smilende ind under bordet og kigger hunden i øjnene..

hundens opfattelse: en mindre hund der viser tænder og kigger i øjnene..


medmindre det er eget barn og medlem af egen flok samt gennemsnust ved ankomst til hus-og tøjet er taget med hjem til snus allerede når mor+barn er på fødeafdelingen-så er det nye medlem accepteret..

intet under det går galt til tider-hvis folk ikke husker forskel i adfærd..


Sjovt nok har mine forældres hund altid været mere tolerant overfor børn end voksne. Den har altid vidst at sådan nogle små størelser skal man passe på/beskytte (også selvom de ikke er en del af flokken) Børn kan næsten få lov til alt ved den hund, lige fra at kravle rundt på hende, til at hive i halen, hund giver ikke et kny fra sig. Det helt små størrelser på højde med hende selv - om det går eller kravler giver hun bare et slik og en snude på kinden.

Havde voksne givet hende samme behandling som hun tillader fra børn havde hun nok advaret dem lidt mod at gøre det.
 (slettet)
(13) 26-05-2006 kl. 13:50

Svar på indlæg nr. 11 af jayman1000:

Hunde kan være farlige.

ja hvis du ikke respektere dens advarsler. (slettet)
(14) 28-05-2006 kl. 10:22

Svar på indlæg nr. 13 af chokolade eskapade:

ja. Det er jo det jeg skriver: Man skal tænke sig om i hundes nærvær( og sørge for at aflæse dens signaler) ellers KAN det blive farligt. (slettet)
(15) 28-05-2006 kl. 10:46

Svar på indlæg nr. 14 af jayman1000:

jeg synes nu hundens signaler er ret tydelige...rejste børster, knurren og blottede tænder er jo ikke ligefrem noget der siger "bare kom og nus mig"...

jeg har derimod oplevet flere gange at have en kat siddende med kløerne i mit ben uden advarselssignalerLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.