Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Mit hjerte græder over dette..er man magtesløs??? (3/8)


 (slettet)
(11) 04-05-2006 kl. 10:08

Svar på indlæg nr. 5 af Sweet Passion:

Ved ikke om han har familie,ka ringe til rådhuset og høre om der evt er hjemmehjælper på..der var støvsuget,da jeg var der-tvivler på det er ham der har gjort det.. (slettet)
(12) 04-05-2006 kl. 10:11

Slutter indlæggene nu,da jeg arbejder hele weekenden..følger sagen nøje og vender tilbage med meldinger om evt. bedringer.. (slettet)
(13) 04-05-2006 kl. 11:29

Svar på indlæg nr. 9 af Swanhilde:

I jo det er sørme ingen sag jeg har en kedelig historije men sant

så her i kort varisjon
2 ælder mesker i en aller af 70 og 80erne have 2 hvide schaferhvalpe med stambog voraf kund den ene var til slag en forhændværne porvste frue ringe for gerne at besed hvalpen denne dame kom med anden dame i sit følje di belev indvitert ind i di ælders hjem snaken gik og på et tidspunkt skule hvalpeejern lige på torilætet
da hun vente tilbage magle 2 hvalpe på borert lå 3000 kr tros prisen var oplyst til 7000kr styket den gamle dame når kund at se bilen forsvinde ud af indkørslen hun medeler politiet det men di optager kund raport for sener at medele at den der have taget hvalpene anderkente da hun have tage dem med men der var aftalt det beløb

der er sener gået lang tid med advoketer frem og tilbage men kan oplyse at denne adfærer vil løbe op i en bøde på 800 kr og du læser det regtit sener vil dog måske komme en cevils rat sag men di ælder mensker har ud af 100% sirka 20 % changse for at vinde sagen så dyr rejnes ikke for tyvekost vist man er indvitert ind i et indbut hjem og daters kund til 800 kr i bøde dog skal jeg lige sige at dise love inda er overtråt hælerid med en varer der ikke tilhørte den dame ligeså tyveri i et indbudt hjem medvirkene til vidersalg af hvalpe.
historien kan læses på min hundeklubs hjemmeside du spørver barer efter den ok

så det kunde ko værer du skule overveje denne fremgangs måde du kunde jo også få ham til at lave kaffe til jer ude i køkkenet tag fuglen sæt ey andet bur op og hvod din fulg flåj ud af vinduet

men det mest ærlige vile værer at tilbyde at købe den gåjse

hvid schæfer (slettet)
(14) 04-05-2006 kl. 17:08

Svar på indlæg nr. 13 af hvid schæfer:


jeg er ludfattig så hvordan ville du ha jeg sku købe en vild gøje der muligvis er sindsyg og som han syns sku koste 7000???

Den ville aldrig blive normal..jeg ville gerne afslutte dens lidelser.. -jeg tror ikke den ka falde til ro..

Men jeg ville gerne..prøve,men har ikke 7000 til det..

stjæle den??? godt nok er jeg dyreven,men vil ikke risikere spjældet så min egen søde gøje sku undvære sin mor..

Og ja der er mange uhyggelige sager..har en pt..hvor en mand KUN HAR FÅET 900KR I STRAF-for at smide en levende hvalp ud over altanen-efter at ha stukket den med kniv...
den var ikke renlig..

og en anden sag: undgå aflivning og smid hunden i brændeovnen..straf kun 3000kr..ingen fængsel..

og en her: sult din hest til døde..undgå at observere den ingen tænder har og slip med 3000,-

og jeg ku blive ved..

hvem sagde alle tiders dyreværnslov????


dyretransporter..samlede 4000 underskrifter,men hjalp det??nej...

spis for helvede hestekød i Danmark,det smager faktisk godt og undgå disse transporter..men folk skal knibe de sidste 1500 i slagtepris ud af deres tidligere kæledyr..

Se den blive slået ned af den lokale slagter-før er du IKKE SIKKER PÅ DEN IKKE BLIVER TRANSPORTERET ANDRE STEDER HEN..-MANGE LØGNERE I DEN BRANCHE.. (slettet)
(15) 04-05-2006 kl. 17:10

MANDEN MED GØJERNE HAR ÅBNET VINDUERNE...var forbi med æbler og nødder...Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.