Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Overvægt efter sterilisation?


 (slettet)
(1) 11-04-2007 kl. 14:29

Min hund er lige blevet steriliseret. Vil høre om der er nogen af jer der har erfaring med dette, om de vil blive overvægtige og hvad i evt. har gjort for at forhindre dette. Har i haft succes med noget bestemt foder osv.

Hun er godt nok sølle da, med sin lampeskærm rundt om hovedet (slettet)
(2) 11-04-2007 kl. 14:48

Svar på indlæg nr. 1 af Artemis:

Nårh, den lille lampehund...
Men de kommer hurtigt over det...

Om hun bliver overvægtig kommer helt an på, om hun er interesseret i at røre sig, og om hun er meget madglad.

Hvis hun har andre store interesser i livet end mad og drenge, så er der jo ingen grund til at æde sig ihjel.

Min venindes hund er lige blevet steriliseret. Hun er en 10 år gammel blanding i mellemstørrelse. Og hun vil næppe tage på. Dels passer min veninde naturligvis på med kosten, og dels rører hunden sig næsten mere nu end hun gjorde før.
Hunden er -og har altid været-- glad for at løbe efter bold og for at svømme i søerne. Så er det ikke så svært at holde den slanke linie. (slettet)
(3) 11-04-2007 kl. 16:42

den har nemmere ved at tage på, så give den mindre at spise eller et slanke foder..så sker der ik så meget.... det gælder både hunde og katte... også når de bliver kasteret... og husk at beholde den skærm på... hvis de piller der hvor de er syet, så kan det gå helt galt.... men hun må godt få den af under opsyn men ellers ik..... ( jeg arbejder ved en dyrelæge )

Redigeret 11-04-2007 kl. 16:44 (slettet)
(4) 11-04-2007 kl. 19:42

Svar på indlæg nr. 3 af painted:

Hej Painted, tak for råd - ja jeg fik også indprentet af dyrlægen at hun skulle beholde den på i 10 dage, for at undgå pillerier i såret.

Hun har lige været med en tur udenfor og fik tisset en lille tår, men ellers vil hun helst bare være i fred henne i sin lænestol. Jeg tilbød hende lidt vand og det ville hun gerne ha, men da jeg tilbød hende små franskbrøds-hapsere med hamburgerryg på vendte hun hovedet væk og lignede virkelig én der fik et voldsomt anfald af kvalme. Sååå mad må vi nok hellere vente med til hun selv viser interesse. (slettet)
(5) 11-04-2007 kl. 19:44

Svar på indlæg nr. 2 af Birgitta:

Nej det er nok rigtigt, og Baby er også meget livlig og elsker at lege, så vi må jo bare sørge for at blive ved med at motionere hendeLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.