Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Ater engang :-% :-% :-% (1/5)


 (slettet)
(1) 11-01-2007 kl. 13:50

Ak ja ater enu en gang må det jo ske i pengenes navn .

Det er forbudt at sælge hundeskindsprodukter i Danmark, alligevel bliver sager, hvor hundefrakker sælges, ved med at dukke op

10-01-2007 - Hunde

En frakke af Sibirsk ulvehund til salg. Den annonce kunne man tirsdag se på Lauritz.coms hjemmeside. Sibirsk ulvehund er en anden måde at sige hund på, og hundepelse må ikke sælges i Danmark. Forbudet er sågar ved at blive indført i hele EU.
"For at lave pelse af hunde og katte bliver dyrene ofte flået levende. Det er en utrolig bestialsk penge industri, og vi håber derfor, at Lauritz.com. fremover vil være mere omhyggelige med ikke at sætte den type frakker til salg."

Loven, hvori erhvervsmæssig indførsel, produktion og handel med skind - herunder pelskind fra hunde og katte samt produkter, hvori sådanne skind indgår - er blevet forbudt, trådte i kraft den 1. oktober 2003.

Dyrenes Beskyttelse har politianmeldt sælger. Lauritz.com fjernede annoncen, så snart Dyrenes Beskyttelse kontaktede dem. (slettet)
(2) 11-01-2007 kl. 16:08

Svar på indlæg nr. 1 af Hvid Schæfer:

Forstår ikke en rygende hattefis af, at nogen kan finde på at gå i sådan noget!!!

Det burde bringes op i medierne med jævne mellemrum, så folk kan huske at tage deres forholdsregler. (slettet)
(3) 11-01-2007 kl. 16:30

Svar på indlæg nr. 2 af HanneogKim:

Det bliver nævnt men folk glemer jo hurtig dog er det ikke første gang det aksjonshus er i søgelyset sist var det stjålne varer

min meneing er det burthe lukke di har ikke styr på mejet af det di får ind di tjæker ikke ved politi om di ting varer di får ind eventuelt er stjålne og nu med skidnpelsen

ren og skær penge di gå efter intet anet

men du har rat mer oplysning af dise ting eller rater man skule bombader folk med dise oplysninger hver time som en raklame (slettet)
(4) 11-01-2007 kl. 19:53

Svar på indlæg nr. 3 af Hvid Schæfer:

Ja, men igen, så kan det også blive for meget og så "ser" og hører folk det ikke til sidst, fordi de bliver "mættet"... (slettet)
(5) 11-01-2007 kl. 20:00

Svar på indlæg nr. 4 af HanneogKim:

ups ja for i den da det går ikke lit men lige nok til di vågnerLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.