Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Hvor gammel skal en hund være, før den må få loppekur osv.? (1/3)


 (slettet)
(1) 09-01-2007 kl. 19:53

Hejsa!

Min veninde har fået en lille gade-hund i dag, nøj hvor den er sød! Vi aner ikke hvor gammel den er, men nok ikke mere end 10-12 uger. Men lopper, det har den i hvert fald. Er der noget med, at helt små hunde ikke må få loppekur? Hvad med ormekur? Hvornår kan den blive steriliseret? Kan dyrlægen nogen lunde se, hvor gammel den er? Hvad skal den vaccineres for?

På forhånd tak!
Tjalfe (slettet)
(2) 09-01-2007 kl. 20:50

Svar på indlæg nr. 1 af Tjalfe:

Først vil jeg sige, at jeg vil ringe til min dyrlæge, hvis jeg var jer, nu ved jeg ikke helt, hvordan det foregår i det sydlige, ellers ring til dansk dyrlæge, det koster næsten gratis.

Her er lidt info om lopper:

www.holbaek.apotekeren.dk/lopper.ht...

Jeg har også lige haft en voldsom loppeplage og ringede det meste af København (prøv at se det tidligere indlæg her i dyr om det, der blev nævnt en spray, som var effektiv og samtidig fik hun dryp i nakken) - jeg ved ikke, hvor gamle de skal være, men det ved dyrlæge. Ved blot ikke, hvordan man skal komme lopperne til livs, hvis ikke de får behandling?

I Danmark kan du ikke få ormekur uden at have en recept fra en dyrlæge. Der findes mange forskellige typer orm hos hunde, så det er en god idé at tage en afføringsprøve med til dyrlægen, eller hvis det er kommet op med opkastet.

Her er et link om orm:

www.dyrlaegevagten.dk/search/hobbyd...

Nu regner jeg med, at det er en tæve, når du skriver sterilisation. Mange blander begreberne sammen med hundene, og i dag er det almindeligt at bruge ordet neutralisation om begge køn. Her er et link om sterilisation af tævehund:

www.netdyredoktor.dk/sw16140.asp

Andre dyr kan man se på tænderne, hvor gamle de er, men jeg ved det desværre ikke med en hund, men mon ikke dyrlægen vil kunne ca., hvor gammel den er?

Prøv evt. også at kigge på nedenstående 2 links. Der er en masse info om hunde.

www.dyrelaegevagten.dk

www.hundeleksikon.dk (der står næsten ALT). (slettet)
(3) 09-01-2007 kl. 22:15

Svar på indlæg nr. 1 af Tjalfe:

Jeg tænker.... hvis det er en gade-hund mon så ikke dyrlægen alligevel skulle checke den fra ende til anden... den kan jo rende rundt med alt muligt - og smitte andre hunde.... Og helt sikkert skal den da vaccineres....
Held og lykke med den lille.... (slettet)
(4) 09-01-2007 kl. 22:37

Svar på indlæg nr. 3 af la bella luna:

Hej og tak for jeres svar!

Jo, den skal gennem-tjekkes, men hun vil lige vente et par dage, inden hun investerer for meget i den. Den kan jo godt høre til et sted, selvom den ikke havde halsbånd på. Så hun afventer lige et par dage og sikrer sig, at ingen kommer og gør krav på den. Og i mellemtiden ville hun give den en loppekur, men vi var i tvivl om den måtte.

Min kæreste mener så ikke, at den er så ung endda, fordi den lavede parringsleg op af vores ben! (Og det er en han, troede det hed sterilisation for begge køn, men det er selvfølgelig kastrering). Jeg ved ikke, om de skal være en vis alder, før de opdager de drifter. Men jeg vil helt sikkert kigge de links igennem, som Sweetheart er kommet med, tak for dem!

Loppekur kan man vist godt købe hernede, hun har i hvert fald noget fra engang kattene skulle kureres. Det skal ikke undre mig, man kan også få penicillin på apoteket her. Det er heldigvis ikke aktuelt lige nu, afføringen var helt som den skal være, det var mere sådan af interesse og hvis nu, så vi ikke gør noget forkert.

Tak for links, svar og interesse. I kan tro, han er dejlig! Jeg håber, hun kan beholde ham, han faldt til med det samme og higede vist efter kærlighed. Og det får han i rigelige mængder hos dem

Tjalfe (slettet)
(5) 09-01-2007 kl. 22:44

Svar på indlæg nr. 4 af Tjalfe:

Det var så lidt..

Måske er den chippet? Men ved ikke,om man gør det hos hunde i Grækenland?? Det kan en dyrlæge i så fald også undersøge den for..

Kan du ikke søge på google, eller hvad man nu søger på nede hos dig efter om der er noget der noget med græsk hundeklub på deres sprog eller få din kæreste til det??

Vi har jo dansk-kennel-klub.dk i Danmark, måske du kunne tage kontakt til dem??

Og så er der jo også sider for græske hunde er i Danmark, men det er dem, som bliver hentet hertil.. Ved ikke, om der skulle stå noget der..Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.