Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Batteriproblemer med Galaxy S II (1/4)


 (slettet)
(1) 17-02-2013 kl. 17:13

Er der nogen som har prøvet at deres galaxy ikke lukker ned for skærmen når den ikke er i brug og batteri ikonet samtidig blinker?
Den bruger jo mere strøm på den måde men jeg kan ikke få den til at blive normal igen.
Har prøvet at slukke og genstarte, det er telefonen generelt ikke vild med at gøre og jeg har også haft batteriet ude. Det hjælper kun kort
Jeg har stadig garanti på den men kan jo kun gå i butikken med den når den blinker, og det gør den ikke hele tiden. (slettet)
(2) 17-02-2013 kl. 17:21

Svar på indlæg nr. 1 af Stinapigen:

Nej ikke det, men jeg har haft og ind imellem har jeg stadig problemet med at min telefon bare lukker ned, så kan den hverken tænde eller noget... Så må jeg skille den ad og samle den igen før den vil noget som helst.

Jeg tænker på om du har set i dine indstillinger, mine har været i uorden når telefonen laver det der nummer med mig. Prøv at tage batteriet ud en hel nat.... og lad så op igen og se om det hjælper... det gjorde jeg det hjalp en smule.

Jeg har også en Galaxi S2.... (slettet)
(3) 17-02-2013 kl. 17:24

Svar på indlæg nr. 2 af hebiha:

Ok tak det vil jeg prøve. Har været inde i alle tænkelige indstillinger og kan ikke gennemskue hvad der kan være forkert.
Hende jeg købte den af sagde at hun lagde sin til opladning hver nat, jeg spurgte om den kunne tåle det og hun sagde jaja. Men her i weekenden har den ligget rimelig længe og ladet og problemet kom da jeg tog stikket fra (slettet)
(4) 17-02-2013 kl. 17:38

Svar på indlæg nr. 1 af Stinapigen:

Jeg har selv haft samme tlf, og jeg havde også problemer med den, da den slukkede tit og ofte, og så skulle den startes op igen.

Det hjalp først, da den blev sendt ind. (slettet)
(5) 17-02-2013 kl. 17:39

Svar på indlæg nr. 4 af Solkatrine:

Og jeg skulle også tage batteriet ud, før den ville startes op.

Når man googler, den tlf, kan man læse, at den ofte har det problem.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.