Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Hjælpe-tråden til forældre med teenagere (18/26)


 (slettet)
(86) 30-09-2013 kl. 10:16

Svar på indlæg nr. 80 af Lian:

Åhhhhh ja er man bare flittig selvstændig og aldrig har set en kontanthjælpsøre,så er man ganske givet fritaget for at få en kniv i ryggen derude.

Og har man forældre der tillader sig at bekymre sig om hvad der kan ske,og som sker mere end godt er,så bliver man aldrig et selvstændigt menneske og havner på evig kontanthjælp.

Hvorfor tænkte jeg dog ikke på, at alt er såre simpelt ?..uselvstændighed og kontanthjælp er roden til alt ondt,alle de dygtige korrekte går fri (slettet)
(87) 30-09-2013 kl. 10:40

Svar på indlæg nr. 19 af Fætter Solskin:Jeg har heller ikke haft behov for, at holde mig vågen. Mine unger ved godt, at jeg ikke er længere væk end en opringning og, at jeg står op hvis de har brug for det. Ellers snakkes vi når de har fået øjne næste dag (slettet)
(88) 30-09-2013 kl. 10:56

Svar på indlæg nr. 86 af Ellermåskeskuviikke:

Alle teens er nu engang ikke ens på trods af, at de muligvis har fået en opdragelse, der ikke adskiller sig meget fra andres.

Jeg blev f.eks. opdraget til flid og ingen i min familie har været på overførselsindkomst. Det forhindrede ikke, at jeg f.eks. meget hurtigt blev træt af at passe forkælede børn i Paris og bare forsvandt i Paris. Jeg var kun 16 år og mine forældre var vist på randen af et nervesammenbrud. Den klike jeg hang ud med herhjemme var nu heller ikke helt fine i kanten, men spændende - syntes jeg dengang.

Min datter var sandelig også flittig både herhjemme og i skolen og alligevel gjorde hun også oprør som 16-17-årig - nøjagtigt som mig.

Nogle gør bare mere oprør end andre på trods af opdragelse. Det behøver ikke at ende galt, men kan betyde, at de har gejst nok til at klare sig ganske godt efterfølgende. (slettet)
(89) 30-09-2013 kl. 11:01

Svar på indlæg nr. 48 af Anamnese:

Og der er ikke "virkeligt liv" i Jylland ?

Der kan også være noget trygt i, at vide at "mor venter" .... også selvom hun sover. (slettet)
(90) 30-09-2013 kl. 11:05

Svar på indlæg nr. 53 af Ellermåskeskuviikke:

Eller dem, der har nogen, der er ligeglade..

Måske er det også det du mener, og så har jeg læst det forkertLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.