Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Sygdom, dårlig samvittighed og alenemor. (13/14)


 (slettet)
(61) 05-11-2013 kl. 07:20

Svar på indlæg nr. 57 af not just anybody:

Har intet med åbenhed at gøre, enten er der en ordning hvor man bor eller ikke, nogen går på arbejde andre går hjemme, så må de have gået hjemme der hvor du har boet (slettet)
(62) 05-11-2013 kl. 10:09

Svar på indlæg nr. 61 af labine:

Nej, mine naboer har alle været udearbejdende og det har jeg også været, men der er da både aftener og lørdag/søndag.

Det er da svært at undgå kontakt med naboer, så længe man har mindreårige børn, der løber ud og ind af de forskellige hjem. Det er så den kontakt, der varer ved, hvis man bliver boende samme sted. (slettet)
(63) 05-11-2013 kl. 13:32

Svar på indlæg nr. 52 af sødelene2:

Svar på indlæg nr. 34 af monkeymind:

Fordi jeg er alenemor på fuldtid. Biofar er ikke eksisterende, så føler jeg skal kompensere lidt på den front også. En normal dag er vel som de fleste andres. Stå op, få tøj på, morgenmad, smøre madpakke. Ud af døren, datteren i børnehave. Jeg på job. Handle ind, hvis det er handle ind dag. Hente datteren. Hjem og hygge og lege, enten inde eller ude. Lave aftensmad. Gøre klar til natten. Læse godnathistorie. Nusse, snakke, kysse og kramme. Sov godt. Jeg rydder lidt op. Læser i en bog, ser tv eller surfer på nettet. Godnat til mig også.
Vil jo bare gerne at når vi endelig har nogle fridage at der er noget vi kan gøre sammen, som er noget andet og har tid til at fordybe os i nogle ting, vi ikke kan gøre til hverdag.
Den dårlige samvittighed stikker nok dybere, fordi jeg nogen gange tvivler på om jeg gør det godt nok, selvom jeg gør alt hvad jeg kan. Hun har ingen far og får ingen søskende. Hun må bare nøjes med mig.

Redigeret 04-11-2013 kl. 23:56Jeg tror du er din egen værste fjende, sådan som du dunker dig selv oven i hovedet..
Hvis du ved med dig selv, at du gør det så godt du kan, så stop med at få dårlig samvittighed, og få det bedste ud af det.. (slettet)
(64) 05-11-2013 kl. 13:52

At finde en mor, der aldrig har haft dårlig samvittighed, er vist ligeså svært som at finde nålen i høstakken. (slettet)
(65) 06-11-2013 kl. 18:20

Svar på indlæg nr. 62 af not just anybody:

Vides jo ikke hvornår børn bliver syge kan jo ske midt i arbejdstidenLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.