Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Hvilken alder er det passende at fortælle børn om sex? (13/13)


 (slettet)
(61) 09-04-2012 kl. 22:19

Jeg mener det er en løbende dialog man skal have med barnet som hele tiden følger barnets udvikling og forståelsesramme. Man snakker ikke sex med en tre årig men kønsbevidsthed - du har en tissemand altså er du dreng. I takt med barnet udvikler sig bliver kønshistorien mere nuanceret. Og til sidst snakker vi sex, kærlighed, nærhed, respekt.. (slettet)
(62) 18-04-2012 kl. 20:56

Svar på indlæg nr. 1 af Stjernehimmel:

Nu om dage kan du trygt lade det være op til skolen..... jeg gik også og troede jeg skulle snakke med mine piger om det men da jeg troede de var klar havde de allerede haft noget seksuel undervisning så de sagde bare..... det har vi vidst længe mor... altså!

Jeg tror ikke at det er nødvendigt i dag at tage emnet op. Din opgave bliver mere at have et godt forhold til dit barn så den føler det er nemt at snakke med dig hvis der skulle være noget de vil spørge om. (slettet)
(63) 19-04-2012 kl. 09:57

Svar på indlæg nr. 62 af Annick:

Ja, for folkeskolen har jo uanet tid til de timeløse fag og hvorfor skal man også tale med sine forældre om den slags, når man har lærere til det samme?

Skal man så heller ikke lære ungerne at gå over vejen, at cykle og i det hele taget opdrage dem? Lære dem at lave mad og give dem en god indstilling til motion? For det klarer folkeskolen jo alligevel.

Måske man skal lade alle de ting indgå i hverdagen som en selvfølge uden at tænke over hvornår barnet er klar til at høre om trafik, sex, menstruation, sund mad og motion?Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.