Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Bedste venner og "drilleri"? (2/13)


 (slettet)
(6) 12-10-2013 kl. 16:47

Svar på indlæg nr. 4 af Stinapigen:

Kunne du støtte ham i, at han kun skal være sammen med de såkaldte venner, så længe han synes det er rart for ham..??

At han godt må sige fra, og nej til at være sammen med ham, når han ikke synes de taler ordentligt til ham..?? (slettet)
(7) 12-10-2013 kl. 16:58

Svar på indlæg nr. 1 af Stinapigen:

Det kommer nok ikke fra fremmede.

Jeg har mange gange efterhånden set forældre tale så grimt til deres børn, at jeg har følt mig "tvunget" til at bryde ind og forsvare den lille... Jeg stod og ventede på bussen og der stod en pige på ca 7, hendes moster på min alder ca og moderen der var omkring de 30. Hun spurgte pigen om hun havde anoreksi fordi hun ikke spiste meget og om hun var dybt retarderet og hendes moster nev hende hårdt i kinden og kaldte hende en kælling.. Jeg brød ind der og blev svinet til... Pisse ligemeget for mig om de gør det mod mig, men stakkels barn! (slettet)
(8) 12-10-2013 kl. 17:21

Svar på indlæg nr. 1 af Stinapigen:

Øh? Er det at drille/mobbe når en dreng siger at en anden dreng er skide dårlig til fodbold? Når den anden dreng netop lige selv har sagt, at fodbold ikke er noget for ham?

Hvordan kan DET virke sårende? Jeg går da ud fra, at din søn er ret ligeglad med fodbold, er han ikke? Så kan det da være ret ligegyldigt hvad andre mener om hans evner på det område..

---Hvis nogen spurgte dig om du selv havde lagt fliserne i haven, og du sagde at det ikke lige var dit område, --var det så ikke underforstået, at du selv mente at det var du ikke særlig god til?

--Det er vel det, drengene siger ligeud til hinanden.. Venner er vel tit nogen man kan sige ting ligeud til.

En anden og vigtigere side er, at din dreng jo er en del af den gruppe. Og han kan være med til at forme omgangstonen i gruppen.
Fortæl ham noget om, hvor vigtigt det er at sige det højt når andre er gode til noget. Det drejer sig jo om at være bevidst om hvilke positive egenskaber andre har. Og gøre dem opmærksomme på det. Når din søn ser op til sine kammerater, så vil han nok ret let kunne finde ting, som han beundrer ved de andre. Lær ham at sige det højt. Ikke for at fedte for dem. Men fordi han mener det.

Jeg kan ikke forestille mig at du kan opnå noget positivt ved at irettesætte din søns kammerater for noget (sandt?) de har sagt fordi deres adfærd er forskelligt fra dine egne personlige normer.

Jeg tror ikke, at den anden dreng overhovedet fattede, hvad du mente? I børnenes øjne bliver du en "pinlig voksen".
 (slettet)
(9) 12-10-2013 kl. 17:27

Næ du er ikke spor nærtagende, de drenge er bare ikke rigtige venner. (slettet)
(10) 12-10-2013 kl. 17:34

Svar på indlæg nr. 1 af Stinapigen:

Det gør gør noget ved mig er at det er de drenge han bedst kan lide, der er sådan.Er de også glade for ham og betragter ham som en ligeværdig ven?
Jeg ser det som det springende punkt i historien, for ironi og sarkasme kan bruges som godmodigt dril overfor venner, men også som spydighed overfor "uvenner".
Er man nærtagende og måske ikke selv bruger ironi som ytringsform, kan det være nemt at anse det negativt istedet for positiv.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.