Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Hjælpe-tråden til forældre med teenagere (2/26)


 (slettet)
(6) 28-09-2013 kl. 21:15

Svar på indlæg nr. 1 af Madam Ziki:

Det er en både sjov og rædselsfuld tid, jeg husker det så tydeligt, angsten for at der skulle ske dem noget, mens de var fulde, og nogen måske havde ondt i sinde, det har givet mange søvnløse nætter...

Lettelsen når jeg hørte nøglen i døren, det kan ikke beskrives, så gik det godt endnu en gang..

Jeg tænker, at forældre i dag har lettere til kontakt, hvis noget går galt, mine er fra før mobilernes tid, så det var svært..

Der hvor jeg syntes det blev lidt bedre var, da de fik kærester på, så var de trods alt 2, der kunne passe på hinanden..

Jeg har "kun" haft drenge, så det er det jeg udtaler mig om.. (slettet)
(7) 28-09-2013 kl. 21:25

Svar på indlæg nr. 5 af not just anybody:

Jeg har også tænkt den tanke, at det er godt, at min søn er ældst. Det giver forhåbentlig min datter en mere afslappet mor, når den tid kommer med fester og kærester. Især tænker jeg over at min søn har haft 4 kærester i løbet af sommeren. Er ikke sikker på, at jeg vil synes, at det er okay, hvis det samme vil blive tilfældet med min datter. Så kan
jeg jo tænke over hvorfor?

OBS.....jeg får også ordnet en masse praktiske gøremål mens jeg venter. (slettet)
(8) 28-09-2013 kl. 21:31

Svar på indlæg nr. 1 af Madam Ziki:

Lige nu er min 19 årige søn på krykker og vi er lige hjemvendt fra skadestuen..Min bekymring er nu større angående denne skade, da han hverken kan gå, træne eller gå på job i dansebaren hvor han skulle på job i nat..Min 16 årige datter er faldet i søvn efter 11 timers job i dag, så ingen fester i denne weekend..Dem har der ellers været en del af, men det hører ungdommen til imø og jeg er ikke vågen pga dette..kan godt vågne op når de kommer hjem..De kan altid ringe hvis der er problemer med hjemtransport eller andet , men det er ikke noget de udnytter..Har ikke de store bekymringer over teenagere..Der har vi jo alle været engang.. (slettet)
(9) 28-09-2013 kl. 21:58

Svar på indlæg nr. 1 af Madam Ziki:

Nu er jeg ikke noget godt forbillede for min datter og søn, da jeg har haft et stort alkohol/stof forbrug. Mine børn har heller ikke fået nogen moralprædiken.

I dag er min datter 24 har aldrig taget stoffer, og drikker stort set ikke, min søn på 17 går i byen et par gange om mdr, og han har ellers fri adgang til mit diskotek. Han ryger så lidt joint en gang imellem, men det ser jeg ikke som et problem. (slettet)
(10) 29-09-2013 kl. 02:52

Lige nu tror jeg, mit barnebarn - en pige på 17 - synes, det er fint at hendes mormor kun bor 5 min. gang væk.

Åh, hvor jeg husker, skænderierne både med min egen mor og med min datter.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.