Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

er det {godt} for børn at have søskende? (2/19)


 (slettet)
(6) 05-04-2012 kl. 11:24

Svar på indlæg nr. 4 af sweetazur:

enig, men er det skidt ikke at have?? xxDaaDaa er jo et levende bevis på at det ikke behøver at være sådan. (slettet)
(7) 05-04-2012 kl. 11:24

Svar på indlæg nr. 1 af Stinapigen:

Der er både fordele og ulemper ved begge dele.

Tror det handler mere om den enkelte families måde at håndtere det på. Og en række andre ting, såsom økonomisk og personligt overskud, evnen til at opdrage og stimulere, hvadenten der er et eller flere børn.

Fordi man har søskende er det ikke ensbetydende med at man har fællesskab.......

Og med hvilken baggrund ønsker din veninde sig flere børn? Det er vel også et issue? (slettet)
(8) 05-04-2012 kl. 11:28

Svar på indlæg nr. 3 af xDaaDaa:

nej jeg mener også at det kommer an på hvordan forældrene vælger at leve deres liv.
men omvendt, hvis min veninde ikke evner at leve sit liv som det nu engang har formet sig og der konstant vil være ærgrelse over det barn hun ikke fik, ja så er det jo synd for den som allerede er der.
inderst inde så tror jeg mest hun tænker på sig selv, men lægger det lidt over på barnet. men altså han har det som blommen i et æg og hvis hun er opmærksom på at lære ham at skabe en god omgangskreds og varige venskaber så skal det sgu nok gå.
det eneste tidspunkt jeg kan forestille mig det kunne være rigtig nyttigt er hvis forældrene bliver syge eller når de dør. så kunne det være handy med en søster og bror at dele sorgen med. (slettet)
(9) 05-04-2012 kl. 11:32

Svar på indlæg nr. 8 af Stinapigen:

Hvis det skal gå udover din veninde barn, at hun ikke fik flere, ja undskyld men så er hun da også en idiot!

Forstår ikke det hysteri, virkelig ikke. Jeg har haft mange venner og veninder med søskende gennem tiden og hold da kæft mand.. Det har jeg aldrig misundet dem. Aldrig!

Jeg har haft den bedste barndom nogensinde, og de forkæler mig stadig. Jeg har altid fået i hovede og røv, men kender stadig værdien af en mønt. Jeg har fx lige fået 10.000 til start på et nyt køkken, rejser hvert år, 49.000 da jeg flyttede hjemmefra, 10.000 i konfirmationsgave, et kørekort og en bil. Det ville jeg aldrig have fået hvis det var en anden også.
Men det vigtigste har været at jeg altid var 100% i fokus, aldrig overset eller tilsidesat også har jeg fået ubetinget kærlighed.

Har aldrig manglet søskende, og jeg fungerer fint i samfundet ;) (slettet)
(10) 05-04-2012 kl. 11:32

Svar på indlæg nr. 7 af maxlove:

Hun er hårdt spændt for økonomisk. Arbejdsløs og dagpengeretten ophører snart. Hun sætter alle sejl ind for at stimulere barnet, ja det er faktisk det eneste der betyder noget. Det ville blive hårdt at være alenemor med en nyfødt.
Hun er lige kommet ud af et forhold til en mand som hun har været sammen med et år. Nærmest fra dag et begyndte hun at snakke om et barn med ham, så hendes kunne få søskende. Tiden er gået nærmest som om hun bare har ventet på det magiske tal for hvornår det var ok at begynde at snakke om at flytte sammen og stifte familie. I al den tid har hun så set igennem fingre med at forholdet ikke var godt og ligeværdigt. Jeg tror hun har fokuseret så meget på den drøm om hus, mand og børn og bil ikke mindst, at hun ikke har mærket efter om hun ville manden. Nu er de så gået fra hinanden og krisen starter forfra, for nu er hun jo blevet et år ældre...Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.