Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Alene hjemme? (2/9)


 (slettet)
(6) 26-03-2012 kl. 09:02

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

An på barnet.

Min 10 årige søn har sagtens kunne være alene hjemme et par timer i de sidste 2 år. Han kan altid ringe til mig eller smutte over til naboen. Det gør han dog aldrig, han elsker roen og når han får valgmuligheden mellem at tage med mig eller være alene hjemme vil han vælge alene hjemme. Min datter er 8 ½ og hendes max ligger på en times tid, hun vil til enhver tid foretrække at tage med mig.

Hvis de skal holde øje med terroristen på 5 er det højeste vidst ½ time og kun fordi der var yndlingstv igang og alt for forstyrrende at skulle med ud og hente fra fødselsdag. Han er aldrig alene hjemme, ikke fordi han ikke ville råelske det, men fordi han ville tømme slikskabet og kravle på væggene (slettet)
(7) 26-03-2012 kl. 09:57

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Ikke uden at kunne komme i kontakt med en forældre eller lign i nærheden - ikke når de ikke er større. Der kan ske hvad som helst, og hvis de ikke har mulighed for at få kontakt til nogen i nærheden, hvordan i alverden skulle de så kunne få hjælp til ting de ikke selv kan løse. Uheld, hul i hovedet, osv osv.....

Nej tak du - min er 8 på søndag, hun har sin telefon med når hun går ud og jeg har min med når jeg går i kælderen eller de 5 min til købmanden e.lign. Jeg har stor tillid til hende, men sker der noget uforudsigeligt, så SKAL hun kunne komme i kontakt med en af os i nærheden. Morfar, mormor, mig eller hendes far. (slettet)
(8) 26-03-2012 kl. 10:01

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Synes det kommer meget an på barnet.. Min egen datter på snart 9, er somme tider alene når jeg tager ned og handler...der kan nemt gå en times tid, hun kan så også altid få fat i mig..

Ser ik problemet så længe barnet kan få fat i en forældre, dog mener jeg ik de skal være alene i flere timer i den alder.. (slettet)
(9) 26-03-2012 kl. 10:27

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Det jo ikke anderledes end de børn der kommer hjem fra skole kl 14 og er alene til kl 16 når man kommer fra job. De er jo også 9-10 år når de ikke kan gå i fritter mere. (slettet)
(10) 26-03-2012 kl. 13:52

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:


en halv time er ok i mine øjne
mine børn har været omkring 10 år før de fik lov til at være alene hjemme i længere tidLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.