Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Sygdom, dårlig samvittighed og alenemor. (12/14)


 (slettet)
(56) 05-11-2013 kl. 00:09

Svar på indlæg nr. 40 af not just anybody:

Den snak har vi haft før. Jeg tror, at du er ualmindelig heldig. Her hvor jeg bor, er folk fuldkommen ligeglade med hinanden. Jeg har dog en ualmindelig sød nabo, og jeg har et par gange set efter hendes børn, når hun havde brug for det. Hun hjælper så mig med noget andet. Udover det, er der ikke nogen, der kunne drømme om at tilbyde noget. Folk har nok i sig selv. Og det er såkaldt "pæne mennesker" med gode jobs og enkelte pensionister, de allerfleste etniske danskere. (slettet)
(57) 05-11-2013 kl. 00:13

Svar på indlæg nr. 56 af Nicelady:

Lige netop her tror jeg såmænd også, jeg er ualmindelig heldig, men jeg har nu haft ret god kontakt med naboerne de andre steder, hvor jeg har boet.

Jeg tror nu også, det har noget at gøre med, hvor åben man selv er. (slettet)
(58) 05-11-2013 kl. 00:21

Ha, jeg husker tydeligt, at det skrev du også sidste gang, dette emne var oppe.
Der hvor jeg boede før (i et villakvarter) hjalp man hinanden i svære situationer.
Men her er det lige meget hvad man foreslår, så er svaret nej. Man vil ikke have noget med andre at gøre, men har nok i sig selv. Sådan er danskerne åbenbart blevet. (slettet)
(59) 05-11-2013 kl. 00:34

Svar på indlæg nr. 55 af ChioW:

Det er nu ikke det jeg gør. Mere det at gå en tur i skoven. Samle blade og sten og kastagner, lave lidt kunstværker ud af det. Tage en pose gulerødder med ud til dyrene. Tage på en anden legeplads end den vi plejer. Små ting men alligevel lidt andet end det vi gør i hverdagen. Det er da heller ikke altid hun gider og så sidder vi bare og ser en tegnefilm eller andre småsydsler.
Tak, ja jeg vil prøve at lagre det i hukommelsen til næste gang. (slettet)
(60) 05-11-2013 kl. 03:25

Svar på indlæg nr. 52 af sødelene2:

Lige den følelse kan jeg godt huske, og stadigvæk forfalde til.At jeg slet ikke er nok. Til den kan jeg kun sige, at det er svært, at komme udenom de tanker, når det følelsesmæssige ansvar ikke kan deles med to.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.