Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Sygdom, dårlig samvittighed og alenemor. (11/14)


 (slettet)
(51) 04-11-2013 kl. 18:14

Svar på indlæg nr. 49 af Precious.:


Husk at optø dem i køleskabet. Det er mere nænsomt. (slettet)
(52) 04-11-2013 kl. 23:47

Svar på indlæg nr. 34 af monkeymind:

Fordi jeg er alenemor på fuldtid. Biofar er ikke eksisterende, så føler jeg skal kompensere lidt på den front også. En normal dag er vel som de fleste andres. Stå op, få tøj på, morgenmad, smøre madpakke. Ud af døren, datteren i børnehave. Jeg på job. Handle ind, hvis det er handle ind dag. Hente datteren. Hjem og hygge og lege, enten inde eller ude. Lave aftensmad. Gøre klar til natten. Læse godnathistorie. Nusse, snakke, kysse og kramme. Sov godt. Jeg rydder lidt op. Læser i en bog, ser tv eller surfer på nettet. Godnat til mig også.
Vil jo bare gerne at når vi endelig har nogle fridage at der er noget vi kan gøre sammen, som er noget andet og har tid til at fordybe os i nogle ting, vi ikke kan gøre til hverdag.
Den dårlige samvittighed stikker nok dybere, fordi jeg nogen gange tvivler på om jeg gør det godt nok, selvom jeg gør alt hvad jeg kan. Hun har ingen far og får ingen søskende. Hun må bare nøjes med mig.

Redigeret 04-11-2013 kl. 23:56 (slettet)
(53) 04-11-2013 kl. 23:53

Svar på indlæg nr. 31 af Den positive:

Ja, tror også hun har hygget sig, når det kommer til stykket. Hun var meget glad og stolt over de knækbrøds ketchup madder hun kreerede til os i går og længe siden jeg har fået så god mad . Hun "læste" historier og sang for mig, så næste gang tager jeg det lidt mere afslappet. (slettet)
(54) 04-11-2013 kl. 23:59

Nu var jeg ikke enlig mor, da mine børn var små, men jeg husker, at faderen var ude at rejse, og både jeg og de 2 børn var syge med roskildesyge. (til inf. både den ene og den anden vej). Det var rædselsfuldt. En sød nabo gik på indkøb og købte yoghurt og et par blade til os. Børnene vidste godt, at jeg gjorde hvad jeg kunne, så de var bare glade og taknemmelige, da vi om aftenen havde det lidt bedre, og kunne krybe sammen med de vattæpper, der ikke var til vask, og hygge os med vores blade og TV. Jeg tror sagtens at børn kan forstå, at mor ikke er helt på toppen, men vil i mange tilfælde overtage lidt af mor-rollen og bringe ting, og være omsorgsfuld.
Hvis jeg selv har været syg, og børnene raske, har jeg fået en ung pige til at følge dem i børnehave. Og så bare prøvet at få sovet, så jeg havde lidt overskud, når de kom hjem. (slettet)
(55) 05-11-2013 kl. 00:01

Svar på indlæg nr. 52 af sødelene2:

For nogle år siden læste jeg en artikel fra en psykolog, der udtalte sig om weekendfædre, der følte, at de skulle gøre noget ekstra i weekends, når de havde deres børn. De susede rundt til diverse forlystelser, tog børnene med i McDonalds. lejede disney film osv. for at forkæle børnene ekstra, fordi de havde så kort tid sammen.
Psykologen udtalte, at det faktisk ikke var sundt for børnene, da de også har behov for at deltage i "et almindeligt liv" hos deres far, hvor kedeligt rengøringsarbejde og sygedage også kunne være på programmet.

Ved ikke, om du kan bruge historien til noget, men for mig lyder det til, at du forsøger at overkompensere uden at der er behov for det. Du lyder til at være en god og ansvarlig mor, så tag det bare roligt også, når du er syg.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.