Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Hvilken alder er det passende at fortælle børn om sex? (10/13)


 (slettet)
(46) 10-03-2012 kl. 23:06

Svar på indlæg nr. 45 af Misling:


7. klasse....? Ej det er sgu ikke i orden, så er der et stykke vej endnu. -Det er faktisk lidt trist. (slettet)
(47) 10-03-2012 kl. 23:09

Svar på indlæg nr. 45 af Misling:

Det er altså trist. Navnlig når man tænker på at nogle allerede begynder at have sex når de er 14.

Min dreng er lige startet i skole. Jeg ville være ked af det på hans vegne, hvis han f.eks troede at børn kom ind og ud af navlen. Og begyndte at kæmpe for det synspunkt - fordi jeg ikke havde givet ham ren besked. (slettet)
(48) 10-03-2012 kl. 23:14

Svar på indlæg nr. 46 af Malle:

Det er nok også derfor jeg er fortaler for at man svarer barnet, når det spørger fremfor at planlægge den store tale, når barnet er 8 år eller ældre. De gider ikke høre på alt muligt - de vil have svar på deres spørgsmål og når de har fået det, er de videre. Det gælder alle områder. Ikke kun sex.

Så jeg forstår virkelig ikke den holdning i tråden her, der går på at børn skal have en vis alder før de må vide ting. For jeg har jo selv stået derude og tænkt "hvilken planet er du fra, mit barn?" - og nej, det var ikke en tørklædepige, der spurgte. (slettet)
(49) 10-03-2012 kl. 23:16

Svar på indlæg nr. 47 af Mit liv som skumbanan:

Netop. Denne pige ville så ikke sluge, fordi hun var bange for at blive gravid af det. Det kan man jo sige om hvad man vil, men jeg synes det er at gøre ungerne en bjørnetjeneste ikke at oplyse dem, så de kan foretage kvalificerede valg. Man kan jo plædere for at sex er noget man gør med det menneske man elsker højest (udover far og mor) og at man ikke behøver gå i seng med alle, der gerne vil. Men man kan ikke bestemme og så synes jeg at oplysning er på sin plads. (slettet)
(50) 10-03-2012 kl. 23:18

Svar på indlæg nr. 49 af Misling:

Jeg er helt enig. De har sex om vi vil det eller ej - og nogle starter uhyggeligt tidligt.

Det er vores job at ruste dem så godt som muligt.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.