Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Værdier? (9/9)


 (slettet)
(41) 20-04-2012 kl. 18:25

Svar på indlæg nr. 40 af Mr_mike:

en almindelig livsforsikring dækker desværre ikke altid enhver situation, og forsikringsselskaber er meget gode til at "snige sig udenom" der hvor de kan. I en som den før nævnte situation, skal der rimelig meget overskud til at tage en eventuel kamp op med forsikringen, samtidig med at man prøver at få det hele til at hænge sammen. En anden ting ( rent økonomisk) de fleste ikke tænker over, er at alle dine aktiver bliver låst i tilfælde af dødsfald, så hvis et ægtepar kun har haft fælles konto kan de komme ud fra at alt bliver låst fast, indtil boet er gjort op.

en anden ting med forsikringen, er også at der er rigtig mange der har en stor tillid til diverse rådgivere med hensyn til hvilke forsikringer man skal tegne. Men det er nu en anden snak :) (slettet)
(42) 20-04-2012 kl. 18:47

hm det er vel ikke så meget et spørgsmål om alt muligt praktisk og økonomisk.....mere om barnet har gavn af det......kan kun tale for mig selv, har været meget hos mine bedsteforældre oga en masse ting derhjemme.....og tak for det..siger jeg idag....de havde ikke alverdens materielle goder men de havde tid...og rum til os børn da mine forældre ikke havde pga af sygdom....så hvis barnet har gavn af en aflastningsfamilie er det da helt ok, det betvivler da slet ikke intelligensen tværtimod (slettet)
(43) 20-04-2012 kl. 19:54

Svar på indlæg nr. 39 af sweetazur:

Du har rigtigt lagt dig i selen, og fået opdigtet en lille historie her. Desværre er selvsamme historie bare ikke kendetegnende for gruppen der har brug for aflastning. (slettet)
(44) 20-04-2012 kl. 20:28

Svar på indlæg nr. 43 af Kalorius:

det er "kendetegnende" for alle at der er en historie bag, hvorfor de har havnet hvor de er. Deres historie er forskellige fra hinanden, der kan være dødsfald, vold i tidligere forhold, uheld, handikap- you name it, men de har alle en historie, og selv om der kan være lighedstegn ved en del, så er det langt fra alle der er ens.

Iøvrigt, er den historie jeg fortalte ikke fiktion, men en historie, fra min bekendtskabskreds. Jeg kender da også andre skæbner, både fra mit proffessionelle liv, men også fra min bekendtskabskreds.

Men det er da absolut nemmere, og ikke så krævende at fordømme istedet for at finde en smule forståelse og indsigt i hvad der er gået galt i de forskellige skæbner.

Der er for eksempel adskille tusind handikappede børn i Danmark ( der findes ikke nogle officielle
tal ifølge socialstyrelsen). En stor del af familier med handikappede børn har brug for aflastning, da vi ser flere der holder børnene i hjemmet istedet for at "automatisk" at sende dem på døgninstitution. Disse familier, er også en meget sårbar/udsat gruppe, med høj skilsmisse risiko, da det kan være enormt hårdt at have hanikappede børn.


Redigeret 20-04-2012 kl. 20:28 (slettet)
(45) 20-04-2012 kl. 20:47

Svar på indlæg nr. 44 af sweetazur:

Selvfølgelig er der altid en historie bag det levede liv. Som ifølge min erfaringer ofte* består af en vifte af dårlige valg. Her ofte grundet manglende behovudskydelse, end intelligente overvejelser.

*Du bliver nok nødt til at forholde dig til det lille 'ofte' som iøvrigt er gennemgående i mine tekster.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.