Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Alene hjemme? (9/9)


 (slettet)
(41) 30-03-2012 kl. 12:29

Svar på indlæg nr. 40 af crisou3:

Jeg ser for mig de her historier, som forhåbentlig er vandrehistorier, men hvor du bliver kørt ned på vej hen til kiosken. Og din datter er hjemme time efter time uden at forstå, hvor mor bliver af ..
Men du ved bedst selv om hun har en tlf til rådighed og kan ringe, hvis hun bliver utryg.
Og igen ved de fleste af os bedst selv, hvad meget vores børn kan klare.

Ps. Jeg kæmper stadig selv med en datter på nu 12 år der ikke kan være alene hjemme, efter at hendes stedmor for 3 år siden fortalte uhyggelig godnathistorie og hun skulle gå alene op i seng og siden da har været bange. Sammenlagt med at hun kort tid efter blev ladt alene hjemme, imens resten af familien gik tur, fordi hun havde svaret gnavent at hun ikke var klar. Hun var helt grådkvalt da hun ringede til mig og troede at de var gået langt væk, hun kunne ikke gætte at de stod rundt om hjørnet (så man ikke kunne se dem fra hoveddøren). (slettet)
(42) 30-03-2012 kl. 19:30

Det lyder som om, mange bor meget langt fra naboer eller slet ikke har kontakt med naboerne.

Min datter ville da bare gå ind til en af naboerne, hvis hun følte, hun havde brug for hjælp. (slettet)
(43) 30-03-2012 kl. 20:20

Svar på indlæg nr. 42 af not just anybody:

Vi kunne nok ikke lige regne med at naboen, en mand i 50erne, var hjemme. Og de øvrige har børnene ikke rigtig mødt.Anonym (Opretter)

(44) 31-03-2012 kl. 15:39

Svar på indlæg nr. 42 af not just anybody:

Desværre er der mange som ikke har kontakt til sine naboer idag. Vi ser ikke nogen af dem privat. hilser pænt på hinanden og jeg har da også et par gange lånt noget eller fået hjælp til en cykel men mere er det ikke blevet til. Så mine børn ville aldrig ringe på hos naboen hvis de var utrygge.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.