Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Værdier? (8/9)


 (slettet)
(36) 20-04-2012 kl. 14:12

Svar på indlæg nr. 35 af Kalorius:

Så hvis du laver et uintelligent valg, eller kommer ud i noget du ikke kan overskue, så er du uintelligent?

Det var dog, undskyld mit ordvalg, noget af det dummeste jeg har hørt længe (slettet)
(37) 20-04-2012 kl. 14:42

Svar på indlæg nr. 36 af sweetazur:

Byd selv ind med et alternativ? (slettet)
(38) 20-04-2012 kl. 15:13

Hvad gør en aflastningsfamilie speciel i forhold den øvrige familie. ?

Mig bekendt stilles ikke samme forundring, når et barn ind imellem kommer på besøg eller ferie hos bedste forældre eller andre familimedlemmer.

 (slettet)
(39) 20-04-2012 kl. 18:10

Svar på indlæg nr. 37 af Kalorius:

et andet alternativ til uintelligent? Jeg kan stille et eksempel op, hvor det er endt i en sårbar enlig mor, hvis du synes.

En familie lever sammen, manden får pludselig kræft, og går hen og dør efter længere tids sygdom, det sidste års tid af hans liv, har kvinden gået hjemme på orlov for at passe sin døende mand( de har 2 børn sammen), da han efterfølgende dør, så kan hun p.g.a. nedskæringer ikke komme tilbage til arbejdsmarkedet. Uden mandens indtægt, og med hende på overførselsindkomst, har hun ikke længere råd til at beholde huset, og hun ender i et boligkompleks som kommunen finder til hende.
Børnene skifter skole, hvor de trives dårligt, moderen får en depression, og deres liv begynder langsomt at falde mere og mere fra hinanden.( hjælp til at bearbejde sorg i Danmark er desværre tit en by i rusland)

I et sådant eksempel- hvor han hun handlet uintelligent?

At børnene vil få forskellige problemer- i skolen, evt blive udagerende, komme i dårligt selskab o.s.v. er meget sandsynligt, men jeg vil da vove påstanden at kvinden ikke er uintelligent af den grund (slettet)
(40) 20-04-2012 kl. 18:17

Svar på indlæg nr. 39 af sweetazur:

Jeg vil ikke betegne det som uintelligent ikke at tegne livsforsinkringer.

Iøvrigt ganske enig i, at der ikke pr. automatik er sammenhæng imellem uintelligens eller selvforskyldte problemer, blot fordi man har brug for aflastning.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.