Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Værdier? (7/9)


 (slettet)
(31) 20-04-2012 kl. 09:28

Svar på indlæg nr. 30 af Kalorius:

Den provokerer mig i høj grad, især når vi snakker om aflastning og ikke fuldtidsplejefamilier.
Jeg har også mødt mange der er som den gruppe du nævner ( selv om jeg ikke er enig i det med intelligensen, de er nok udsatte, men uintelligente er de ikke selv om nogen kan virke sådan)

Der er bare en anden stor gruppe, der ellers er normalt fungerende, men uden muligheder for at få et pusterum som forældre, hver sag er forskellig. (slettet)
(32) 20-04-2012 kl. 09:30

Svar på indlæg nr. 30 af Kalorius:

Tror jeg trækker mig ud af tråden nu.

Det kommer længere og længere væk fra topic.

God dag, lovers (slettet)
(33) 20-04-2012 kl. 09:38

Svar på indlæg nr. 1 af Poetica:

Det er overhovedet ikke nødvendigt, så længe familien kan tilføre barnet det det har behov for....

Min søn har haft en aflastningsfamilie siden han var 6 til han var 18, fordi han er lettere autistisk, og de ting han lærte hos sin plejefamilie er ting han i forvejen lærte hjemme, men jeg havde ikke overskuddet til at stå så fast i starten som hans plejefamilie ( aflastningen som han selv kaldte plejefamilie)

Så den støtte jeg fik hos dem er guld værd for mig, min søn kunne i forvejen mange ting, og naturligvis de mest basale ting, jeg har opdraget ham meget strengt, og holdt ham i kort snor, men hos plejefamilien fik han en længere snor, men under ansvar.... og det lærte jeg også af.

Aflastningsfamilien og jeg havde et rigtigt godt samarbejde vedr min søn, hans opdragelse, hans frihed samt ansvar... Hvilket i dag har gjort ham til en meget selvstændig ung mand, der tør tage et ansvar for sine egne handlinger, har sine meningers mod, samt nyder sit nye liv for sig selv. caveman, 60
(34) 20-04-2012 kl. 11:13

Svar på indlæg nr. 3 af Poetica:

Nej, det tror jeg nu ikke, børn vænner sig hurtigt til forskellen, det vigtigste er de mennesker som kommer til at omgive barnet (slettet)
(35) 20-04-2012 kl. 13:14

Svar på indlæg nr. 31 af sweetazur:

men uintelligente er de ikke selv om nogen kan virke sådan

Denne gruppe af singlemoms er ofte kendetegnet ved at have foretaget en række uintelligente valg. Så kan du kalde det hvad du vil.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.