Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Hjælpe-tråden til forældre med teenagere (6/26)


 (slettet)
(26) 29-09-2013 kl. 11:02

Svar på indlæg nr. 21 af Ellermåskeskuviikke:

Nu er trafikken jo noget af det farligste vi har i DK, og den foregår jo hele tiden, skal man så også have uro i kroppen hver gang børnene er ude?

Men man kan lære dem at holde sig fra de miljøer hvor vold og ballade er.

Med frihed hører ansvar, og det er jo bl.a. det man skal lære sine unge, at kunne passe på sig selv.

Jeg har jo selv haft et teenagebarn. På den måde at min ene bror boede hos mig fra han var 13-18 år, og der var da altid klare aftaler osv.
Og en gang han var til fest, der kom en stor flok af slagsbrødrene fra Amager, hvor vi også boede, til festen, så min bror og hans venner/veninder vidste godt hvad den fest ville ende med, så kl midnat stod der ca 15 unge foran min dør med hver deres pose sprut/øl, og spurgte om de måtte komme ind og hygge sig videre hos mig, da de ikke syntes om festen eller hvad den måske ville udvikle sig til.
Og selvfølgelig måtte de det..... og var nu ikke den eneste gang det skete at de kom hjem til mig pga de ikke følte sig sikre ved en fest.



 (slettet)
(27) 29-09-2013 kl. 11:05

Svar på indlæg nr. 24 af not just anybody:

Det er jo klart man er bange når der er en situation.... men man skal da ikke rende rundt og være bange fordi børnene lever livet og gør hvad unge nu gør.



 (slettet)
(28) 29-09-2013 kl. 11:07

Svar på indlæg nr. 26 af Fætter Solskin:

Hvordan vil du holde de unge ude fra der hvor de grimme ting sker? det er jo der hvor de færdes,de andre søger hen for at bruge vold og deslige.

Nu er det jo langt fra altid en situation opstår på en måde så folk kan nå at reagere,ting kan opstå som lyn fra en klar himmel.

Bliv nu lige forældre før du gør dig klog på hvilke følelser det bringer med sig



 (slettet)
(29) 29-09-2013 kl. 11:09

Svar på indlæg nr. 25 af Ellermåskeskuviikke:

Ja, det gør man. Jeg ved, at det er uhørt at man for forældre påberåber sig mere viden om forældreskab end de, som ikke har børn, men det kan ikke være anderledes. Hele forskellen gør ubetinget kærlighed og en allestedsnærværende sårbarhed. Nogle kunne påstå, at man vel for fanden kan føle ubetinget kærlighed til andre end til sine børn...nej, kun i romanblade.

Man kan så stille spørgsmålstegn ved hvorvidt denne kærlighed altid er sund, for kærlighedens væsen kan vise sig i mange afskygninger og tolkninger, som ikke altid er lige god, og i tilfælde direkte skæbnesvanger og ødelæggende...fx kan vi nok blive enig om, at incest er en meget forkvaklet måde at vise "kærlighed" på....



 (slettet)
(30) 29-09-2013 kl. 11:17

Svar på indlæg nr. 29 af Dixi:

Jeg ville ønske at vi som forældre ikke havde grund til denne bekymring,men virkeligheden fortæller noget andet,og hver gang der sker noget hvilket faktisk sker ofte,så er det måske ikke lige ens egne denne gang,men ikke desto mindre bringer det frygten tættere på hver gang,det er jo ikke mindre trist at andre bliver udsat,det er bare ikke så hårdt for egne følelser trods alt.

At elske giver også frygt for at miste.



Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.