Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

er det {godt} for børn at have søskende? (6/19)


 (slettet)
(26) 05-04-2012 kl. 12:05

Svar på indlæg nr. 13 af Stjernehimmel:

det er jo altid egoistisk at få børn.. og du siger at du ville have mere end nok med en. nu virker du ikke lige til at være en i underskud så du kan selvfølgelig sagtens klare flere børn, men hvad med dem som ikke kan? dem som ikke mærker efter om de kan eller ej, men normen siger jo... og det er godt for barnet... det er vel godt for barnet at forældrene har det godt?
ikke alle oplever glæde ved at have søskende, det må man jo lige tage med. det er en kæmpe succes for nogen mens for andre er det katastrofe. jeg kender en familie med 7 piger. mindst 4 af dem har andre forældre. tilsyneladende går det fint, men andre steder vil det ikke kunne gå.
jeg mener ikke man bliver glædesløs af ikke at have søskende.
ja de fleste ønsker sig to børn, det gjorde jeg selv, men ikke for børnenes skyld. (slettet)
(27) 05-04-2012 kl. 12:07

Svar på indlæg nr. 9 af xDaaDaa:

Jeg har haft den bedste barndom nogensinde, og de forkæler mig stadig. Jeg har altid fået i hovede og røv, men kender stadig værdien af en mønt. Jeg har fx lige fået 10.000 til start på et nyt køkken, rejser hvert år, 49.000 da jeg flyttede hjemmefra, 10.000 i konfirmationsgave, et kørekort og en bil. Det ville jeg aldrig have fået hvis det var en anden også.Men det er jo så matrielistisk ting du nævner der og der ville bror/søster jo kunne give noget som, der bare ikke kan købes...

Men det vigtigste har været at jeg altid var 100% i fokus, aldrig overset eller tilsidesat også har jeg fået ubetinget kærlighed.Selvom man har flere børn, kan man jo godt give dem ubetinget kærlighed hver især, og de kan jo også være 100% i fokus... (slettet)
(28) 05-04-2012 kl. 12:08

Svar på indlæg nr. 25 af xDaaDaa:

Jeg kan da sagtens se fordele ved at være enebarn også ..

En af mine bedste veninder er enebarn, og hun har da et helt særligt bånd til sine forældre (i samme stil som det jeg har til mine søskende)..
Jeg misunder hende ligeså meget som hun misunder mig, hvilket vel bunder i hvert vores individuelle behov..
At du ikke har haft behov for søskende, fair nok, men det er der jo rigtig mange enebørn der har ..

Desuden har alt fordele og ulemper .. (slettet)
(29) 05-04-2012 kl. 12:11

Svar på indlæg nr. 27 af Boss:

Ja lige der var det materialistiske ting, men har også nævnt andet hvis du læser mine indlæg.

Hold nu op. Det er jo ikke sikkert, for pokker da. Hvis vi hadede hinanden ville jeg ikke få andet end lort fra den søster eller bror. I sætter det sgu op som var det himlen at være i altså. Jeg har jo så set begge dele og har aldrig misundet nogen for det. At skulle dele værelse fx. Skændes om hvem der skulle lege med hvad.

Hvorfor er det så så meget om, at børn bliver overset når der kommer en lille ny? Den skal jo mades, bades osv osv også må storesøster eller bror liiiige være for sig selv.
Ligemeget hvad, så kan man ikke give dem ligemeget omsorg og opmærksomhed som hvis der kun var en. (slettet)
(30) 05-04-2012 kl. 12:11

Svar på indlæg nr. 16 af Middlemarch:

nej der er vel intet mærkeligt i at HUN ønsker sig et barn mere.. men at det skulle være hendes barns behov... det er jo faktisk der hun prøver at begrave den for hun ved godt at det ikke er smart at få et barn mere når hendes liv er som det er.
når man ønsker sig børn er der nogle rammer der bør være opfyldt først uanset om der er en far eller ej.
jeg har altid ønsket mig tre børn. nu har jeg to guldklumper og jeg kan godt have stor krise over at jeg ikke skal have flere. men det har simpelthen været så hårdt at blive alene med dem at jeg på ingen måde ønsker at opleve det igen og den bekymring jeg kan opleve omkirng mine drenge ønsker jeg ikke at have for et nyt barn. så jeg må glemme drømmen om et barn mere indtil der kommer en der kan overbevise mig om det modsatte.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.