Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Oliver (6/30)


 (slettet)
(26) 04-04-2012 kl. 13:47

Svar på indlæg nr. 25 af LetItBe:

Svar på indlæg nr. 24 af Miss Bombastisk:

I mine øjne fortjener hverken moderen eller faren en speciel støtte, for ingen af dem tænker på Oliver og hans behov.
Hvis de gjorde det, så ville de sammen finde ud af hvor de skulle bosætte sig. så de begge kunne have reglmæssigt samkvem med Oliver.

Faren handler ligeså forkert nu, som moderen gjorde da hun flyttede tilbage til Østrig.

Oliver er ikke kun dansk statsborger, han er osse Østrigsk statsborger.Ja det er han vel blevet EFTER hun har rykket hans bopæl op?
I mine øjne fortjener Oliver forældre der kan kommunikere sammen og kun vil det bedste for ham, og som du skriver kan ingen af disse forældre finde ud af dette.

Men måske man så her burde få en ny dom over hvad der er sket, og hvorfor det er moderen lige pludselig tager sit barn med til et andet land uden at tage notis om hvad det er faderen gerne ville, måske derfor han gik via retten, eftersom hun bare gør som det passer hende. (slettet)
(27) 04-04-2012 kl. 13:50

Svar på indlæg nr. 26 af Miss Bombastisk:

Nej, han har været både dansk og østrigsk statsborger lige siden han blev født. (slettet)
(28) 04-04-2012 kl. 13:56

Svar på indlæg nr. 27 af LetItBe:

Så fik jeg læst det der var skrevet om hvordan det hele skete og kan ikke læse mig til han er begge dele...hvor ved du det fra?

Har jeg overset et eller andet, så vil jeg meget gerne at du linker det så jeg med egen øjne kan se han er både dansk og østrigsk statsborger.

Jeg kan kun læse mig til han er født i Danmark og har boet her i 3 år, at de ikke har været gift, at hun havde forældremyndigheden men han havde samkvæmsrettigheder, og da hun så flytter til østrig så ansøger han om forældremyndigheden og får den. (slettet)
(29) 04-04-2012 kl. 14:01

Svar på indlæg nr. 28 af Miss Bombastisk:

Han er både dansk og Østrisk statsborger. Hvis han ikke var det, så kunne hverken dansk ret komme frem til at han skal være hos faren, og det samme er selvfølgelig tilfældet med østrisk ret i forhold til moderen.
Jeg har ikke et link, så du må tage det jeg skriver for gode vare, jeg er dog helt sikker på at det forholder sig som jeg skriver. (slettet)
(30) 04-04-2012 kl. 14:09

Svar på indlæg nr. 29 af LetItBe:

Det kan jeg så ikke...

Eftersom Østrig kun svare med dette.
Men en østrigsk domstol besluttede, at Oliver ikke skulle udleveres, fordi det kunne skade Oliver at flytte så meget frem og tilbage. Det skete med henvisning til Haager-konventionen, som beskytter børns rettigheder.

Det handler ikke om han er Østrisk statsborger men om konventionens formål som handler om at sikre, et barn, at tvister mellem forældrene og forældremyndighed, barnets bopæl og samvær kan blive løst der...og derved går jeg ud fra han er dansk statsborger.Redigeret 04-04-2012 kl. 14:09Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.