Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Tænk hvis det havde været ... (5/6)


 (slettet)
(21) 15-11-2013 kl. 21:18

Svar på indlæg nr. 20 af Mr_mike:

Rimeligt nok... ? Måske... Altså... jeg synes ikke det er rimeligt nok, at hvis jeg giftede mig med en udlænding, så skulle vi ikke bare leve af min pension, men jeg skulle også lægge 50.000 på bordet som sikkerhed for det offentliges eventuelle fremtidige udgifter på min ægtefælle.

Hvis jeg giftede mig med en dansker, så var det "kun" nogle tillæg i min pension, der ville blive nedsat..

Jeg har svært ved at acceptere, at det i et frit land er myndighederne, der skal bestemme hvem jeg må gifte mig med.

...Og sjovt nok, så viser det sig jo tit, at når en dansk mand "importerer" en ny og yngre asiatisk kone, så rækker hans få penge ret meget længere. Der bliver længere mellem bøfferne, men manden bliver sundere, gladere og får børn. Ting som næppe var sket for ham, hvis han havde fortsat med at lede efter en dansk kone.

Det er livskvalitet.

Og hvorfor er det rimeligt, at loven skal bestemme, at livskvalitet kun er for visse befolkningsgrupper?

Vi oplever jo netop her på Love.dk, hvor svært det er at finde en dansk partner?
Vi må da kunne være de første til at forstå, hvorfor nogle mennesker kikker ud over grænserne efter en ægtefælle..

Folk møder hinanden. På nettet, og på rejser til fjerne lande.
Fint nok. Men hjertet skal man endelig lade blive hjemme... (slettet)
(22) 16-11-2013 kl. 00:51

Svar på indlæg nr. 21 af Birgitta:

Manden kunne jo evt. blive i kærestens hjemland og få sin pension sendt derned. Der rækker pengene jo også længere. (slettet)
(23) 16-11-2013 kl. 08:07

Svar på indlæg nr. 21 af Birgitta:

Jeg er så rørende enig med dig, at jeg får lyst til at hoppe op og ned af glæde Men det åbner spørgsmålet for mig; hvilken glæde har andre i at hele tiden skulle blande sig i andres personlige valg og forhold. Netop Udlændingeloven er et studie i kontrolfreaks på afveje,

Viste du f.ex., at hvis man skal søge om familiesammenføring i DK, som udlænding, skal man søge dette fra Ambassaden i sit hjemland. Dvs. at istedet for at gå op på den Amerikanske ambassade på Østerbro, hvis man er Amerikaner, skal man rejse tilbage til USA og søge derfra.

Det giver absolut ingen mening .. hvorfor? (slettet)
(24) 16-11-2013 kl. 09:18

Svar på indlæg nr. 23 af tri3e:

Men det åbner spørgsmålet for mig; hvilken glæde har andre i at hele tiden skulle blande sig i andres personlige valg og forhold.

Hvis du spørger anderledes, vil du muligvis få et andet svar. Jeg tror ikke det handler så meget om, hvilken glæde andre får af at blande sig i andres forhold, som det handler om hvilke samfundsmæssige ordninger der er til grund for vi helt naturligt tillader os at blande os så meget i andres liv. (slettet)
(25) 16-11-2013 kl. 10:13

Svar på indlæg nr. 24 af Kalorius:

Du ved jo lige så godt som jeg, at kæden for længst er hoppet af, når det gælder om at lovgive. Der bliver lovgivet på personsager, på politisk afgrænsede mærkesager, på et rent økonomisk grundlag, hvor det gælder om at få flere penge i statskassen uden af hæve skatterne, for at omgå direktiver fra EU, FN eller lignende fællesskaber, som vi har forpligtet os til.

Nu er det meget muligt, at det er velfærdsmodellen, der generer dette regelrytteri, men jeg tvivler. Det er mangel på helt almindelig sund fornuft, og vores manglende vilje til at erkende, at med rettigheder følger forpligtelser. (ganske kønsneutralt iøvrigt).Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.