Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Sygdom, dårlig samvittighed og alenemor. (5/14)


 (slettet)
(21) 03-11-2013 kl. 20:12

Svar på indlæg nr. 15 af hebiha:

Hahaha, en gang Benjamin var så lille, at han dårligt kunne tallene.. Ja, dengang havde jeg en klokkeradio (GUUUUD, hvor blev de af!?) stående i soveværelset..
Den lille fyr kæmpede sig igennem tallene.. så godt han kunne.. Ja, jeg kunne vel regne ud, at der ikke stod 9 forrest..
Kæft jeg var dårlig, og han klarede sig selv så godt han kunne..

Er de så små, at det bliver farligt, så skal der selvfølgelig ske noget.. men ellers.. ja.. vi overlever.. (slettet)
(22) 03-11-2013 kl. 21:31

Svar på indlæg nr. 21 af Maria_af_DK:

Lige præcis min var 6 år gammel, og det gik fint nok, han smurte selv sin mad hvis det var rugbrød, jeg satte tngene frem, skar det der skulle skæres, pånær hans æg som han elskede dengang, dem ville han selv pille og skære... og så lavede han ellers de mest ubehjælpsomme grimme madder, men de var smurte og han spiste dem med velbehag, jeg kan huske jeg græd mine modige tårer, når han var lagt i seng, for jeg synes det var så synd for ham....

Men jeg var så syg og jeg kunne bare intet, han klarede sig også fint nok, dog kunne jeg gudskelov overkomme at smøre hans madpakke til børnehaven, men madderne var ikke særlige godt lavet, jeg kunne ikke stå på benene, men gjorde mit bedste.

Vore unger kan nemlig godt hjælpe når det kniber, for de kan jo se at vi forældre kan være syge m.v. og sålænge det ikke er farligt som du skriver er det okay, bare man husker på at have kontakter at ringe til hvis det går helt galt...

Jeg kan stadig synke en klump når jeg erindrer den uge hvor jeg var så syg.... og jeg bliver helt ked af det, når jeg ser sønnike stå på tøer for at smøre sin mad, eller lave sin saft osv.... men han gjorde det og han klarede det fint.... (slettet)
(23) 03-11-2013 kl. 21:32

Svar på indlæg nr. 22 af hebiha:

Sygdom er et livsvilkår.. (slettet)
(24) 03-11-2013 kl. 21:37

Svar på indlæg nr. 23 af Maria_af_DK:

Jo ind imellem er det... (slettet)
(25) 04-11-2013 kl. 07:39

Er kvinder mere syge end mænd, for jeg undrer mig over manglen på alenefædres svar i denne tråd.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.