Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Bedste venner og "drilleri"? (5/13)


 (slettet)
(21) 13-10-2013 kl. 15:24

Svar på indlæg nr. 1 af Stinapigen:

som andre har svaret, børns jargon kan virke frygtelig hård i voksnes optik..

så ja, du er (for) pylret (slettet)
(22) 13-10-2013 kl. 17:41

Svar på indlæg nr. 6 af Susan:

Ja det er det jeg prøver på, men min søn har vanskeligheder ved grænser og altså også denne slags grænser. Han er nem at hyle ud af den og gøre ked af det og det føler jeg at de udnytter. Men ja som andre siger er det MIN følelse.
Har du et forslag til hvad jeg kan gøre for at støtte ham i at sige fra? Meget af tiden er jeg jo ikke sammen med ham (og det skal jeg jo heller ikke være, men det er svært at være vidne). (slettet)
(23) 13-10-2013 kl. 17:47

Svar på indlæg nr. 7 af xDaaDaa:

Ja du har ret i noget der.. Æbler falder ikke langt fra stammen. Faktisk tror jeg mange af disse forældre bare taler frit fra leveren mens børnene hører det, det er heller ikke altid sundt.
Min mindste har lige fået brev fra Maryfonden angående mobning, og et af de råd de giver er: tal aldrig grimt om andre børn eller deres forældre mens børnene hører det. Jeg var helt i chok da jeg læste det for det er virkelig logik for mig at man ikke gør det.
Gud hvor får man dog ondt af den pige, godt at du forsvarede hende, det vil hun sikkert huske for altid (slettet)
(24) 13-10-2013 kl. 18:00

Svar på indlæg nr. 22 af Stinapigen:

Jeg mener du måske skal lære ham nogle rappe svar til de der bemærkninger. Den slags kan man faktisk godt øve. Jeg har en søn, som er Asoperger og han har alle dage haft svært ved at tackle andres (sommetider sårende) bemærkninger. Han kan ikke læse andres ord/mimik. ( Opfatter orden helt konkrete)

Jeg gjorde det, at jeg opfandt nogle situationer og spurgte ham, hvad han ville sige til den bemærkning. Det har vi øvet i en del år.

Mennesker er forskellige og hvad der lyder harmløst for nogle går direkte ind og gør ondt hos andre. Verden kan være grum og ubarmhjertig. Hvis du "klæder ham på" det du kan, kan du ikke gøre så meget mere.

Du er en mor og vil naturligvis dine børn det bedste. Grænsen for hvornår det er for meget er hårfin. (slettet)
(25) 13-10-2013 kl. 18:01

Svar på indlæg nr. 8 af Birgitta:

Jeg synes faktisk at når man er 10 år så behøver man ikke at tale nedladende om andres evner. Dit eksempel med fliserne er da netop et bevis på at man ikke behøver at rakke andres færdigheder ned, ingen ville da netop kommentere at man er røvdårlig til at lægge fliser. Så jeg kan ikke se hvordan det er nødvendig at komme med den kommentar med mindre at man gerne vil have den anden til at føle sig mindre værd. Faktisk tror jeg at jeg kom til at sige til min søn bagefter at det er synd for mennesker der er nødt til at nedgøre andre for at føle sig bedre tilpas selv.
Jo han fattede det udmærket, men jeg tvivler på at han vil bruge det til noget. Der er ikke noget at gøre ved hvis jeg bliver en såkaldt pinlig voksen, jeg vil ikke overhøre den slags nedladenheder en anden gang heller. Slet ikke fra "kammerater" hvor tingene betyder noget, det er knapt så vigtigt hvad ham fra 2. klasse siger.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.