Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Hjælpe-tråden til forældre med teenagere (5/26)


 (slettet)
(21) 29-09-2013 kl. 10:39

Svar på indlæg nr. 19 af Fætter Solskin:

Om man kan gøre noget eller ej,er det uroen der holder en vågen,det hjælper da ikke at bruge tesen de fester konstant,jo flere gange de er derude,jo mere øges risikoen.
Der er visse ting du ikke kan lære,a lære sine egne at opføre sig og være fornuftige er en ting,men du kan jo ikke lære andre ikke at øge vold osv.

Som forældre er man bare nødt til at give dem deres frihed,om man har lysten eller ej,så vil de ikke sætte pris på at blive pakket ind i vat. (slettet)
(22) 29-09-2013 kl. 10:42

Svar på indlæg nr. 20 af Anamnese:

Jeg hidser mig ikke op over en medie skabt virkelighed,men bekymrer mig over den virkelighed vi lever i.
At altid tænke det sker for naboen og ikke mig,det er en falsk trygheds følelse at sætte sig selv i,jeg har selv prøvet at blive naboen så man skal ikke vide sig for sikker. (slettet)
(23) 29-09-2013 kl. 10:48

Svar på indlæg nr. 20 af Anamnese:

....og dog...så hænder det faktisk. Jeg fik et mindre grineflip til min farfars begravelse. Jeg stod min farfar nær, og han var et enestående menneske i al sin skævhed, opfindsomhed og varme. Der var helt stille og pludselig taber min kusine sine store tykke briller, så de brager, og hun begynder at grine, min søster, mine fætre og jeg begynder at grine...en meget mærkværdig oplevelse, for grinet kunne ikke bare sådan forlade os...Det var ikke det velkendte hysteriske grin, som er sammenligneligt med gråd, blot grin fordi det var sjovt, selv midt i vore alles sorg...han var en dybt elsket mand/farfar, så lige det var der jo ikke meget sjov ved...

Og noget så komisk og latterligt, som dine ører måtte stå op til fra en så angst uoplyst jyde, kunne næsten åbne for boksen "hvad må man godt grine af til en begravelse" (slettet)
(24) 29-09-2013 kl. 10:54

Svar på indlæg nr. 19 af Fætter Solskin:

En ung mor kom en dag op på kontoret for at vise sin nyfødte. Der havde været problemer ved fødslen og jeg husker tydeligt, hun sagde "før jeg fik hende, vidste jeg slet ikke man kunne være så bange"

Det er jo rigtigt. Den frygt er heldigvis ikke konstant, men den vil altid ligge i baghovedet.

Når jeg hører, der er sket en ulykke på motorvejen på den strækning og på det tidspunkt, hvor jeg ved, min datter er på vej hjem fra job, så er den der igen. (slettet)
(25) 29-09-2013 kl. 10:57

Svar på indlæg nr. 24 af not just anybody:

Man bliver rigtig meget sårbar i det øjeblik man får børn.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.