Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

er det {godt} for børn at have søskende? (5/19)


 (slettet)
(21) 05-04-2012 kl. 11:58

Svar på indlæg nr. 12 af Middlemarch:

måske ikke forkælet så, men deres liv er nu engang blevet sådan. hvad pokker skal barnløse par så sige? er det ok at de lever i ærgelse til deres dages ende og spilder deres liv på det?
jeg taler ikke om konflikter mellem børnene, men nøjagtigt som det ene barn ville, efter dit udsagn, savne en søskende, så vil den anden bare savne en far.. og så er man lige vidt.
præcis det med at tænke.. min veninde tænker mere end hun mærker. for hun burde lægge sit fokus andre steder. (slettet)
(22) 05-04-2012 kl. 11:59

Svar på indlæg nr. 1 af Stinapigen:

Ja , jeg tror det er sundt at vokse op med søskende.. er selv vokset op med 2 søskende og der er et uvurderligt bånd imellem os ..
Jaja, jeg ved godt det ikke er alle søskende der vokser op i fryd og gammen.

Sådan overordnet set, så tror jeg der er flere fordele ved søskende end der er fordele som enebarn ..

Jeg ville desuden ha' været et ret usselt sted i mit liv lige nu hvis jeg ikke havde haft mine søskende i forbindelse med min mors død.. og dét er helt seriøst.. Jeg har RIGTIG gode veninder som jeg også er vokset op med - men det er slet ikke det samme.. (slettet)
(23) 05-04-2012 kl. 12:01

Svar på indlæg nr. 22 af Coconut Kiss:

Præcis. (slettet)
(24) 05-04-2012 kl. 12:02

Svar på indlæg nr. 1 af Stinapigen:

Det er jo en af de ting i livet man kan have en mening om hvordan man vil have det, men alligevel går det ikke altid sådan...

Uanset hvilke situation man er i, handler det jo om at opdrage sit barn/børn med de værdier som man selv synes er vigtige..

Jeg kender flere voksne enebørn som virkelige har savnet søskende i deres voksenliv, når der er krise i familien...

Men kender også familier hvor de voksne søskende ikke har meget glæde af hinanden..

De sociale spilleregler lærer børn i institutioner idag... og man vælger mere sit netværk idag end førhen, hvor det var familien var var afhængig af...

Så jeg vil give dig ret.. De dejlige ting der sker i livet er en bonus, for vi har ikke krav på eller kan forvente noget her i livet..... men vi kan glæde os over meget.. (slettet)
(25) 05-04-2012 kl. 12:04

Svar på indlæg nr. 20 af Stjernehimmel:

Forældrene vælger da ikke kemi. De kan da ikke tvinge børn til at kunne lide hinanden og de kan ikke være over børnene hele tiden.

Jeg ser det ærlig talt ikke som en fordel at man læner sig op af en søskende. Jeg misunder ikke folk der har skulle slås med søskende gennem barndommen, og igen er der ingen garanti for at man kan lide hinanden.

Men igen, du har aldrig været enebarn og jeg har aldrig haft søskende. Men jeg kan huske at jeg altid har tænkt at jeg priste mig lykkelig for, at jeg ikke skulle slås sådan med en jeg var tvunget til at bo med.

Jeg er ikke nødt til en skid. Jeg kan sagtens se fordele ved en søster eller bror, men tror mere at i har svært ved at se fordelene som enebarn fordi i er vant til at have nogle.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.