Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Alene hjemme? (5/9)


 (slettet)
(21) 26-03-2012 kl. 19:54

Svar på indlæg nr. 19 af Misling:

Heldigvis bor vi i en meget lille landsby.... hvis ungerne gør det mindste "forkert", så har jeg de første 5 der ringer til mig og spørger " om jeg er klar over" og de næste 25 der sladrer om det så det er ude i hele byen.....

Og det er SLET ikke sjovt at komme hjem til mor og få skideballe..... (slettet)
(22) 26-03-2012 kl. 20:08

Svar på indlæg nr. 21 af sweetazur:

Nej, netop. Jeg voksede op i en by med 600 sjæle, tror jeg. Og der skulle man heller ikke træde meget forkert før ens forældre spurgte ind til hvad man havde lavet forkert.

Så lærer man jo at lade være med det. Så simpelt er det jo egentlig. Det er klart at har børnene en tendens til at stryge tændstikker, så skal de næppe lades alene hjemme, men handler det "kun" om slikskabet (så kan man jo holde det tomt eller finde et hemmeligt sted in case), så lærer de jo også af det. (slettet)
(23) 26-03-2012 kl. 22:26

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

De kan de være alene op til 4-5 timer uden problemer. (slettet)
(24) 26-03-2012 kl. 22:43

Min datter er da også kommet alene hjem fra skole i den alder. Det var bl.a. hendes job at gå med hunden, når hun kom hjem. Det gjorde hun iøvrigt også om morgenen, inden hun gik i skole.

Hendes børn er opdraget på samme måde.. Nu er den yngste godt nok blevet 12, men da jeg kom derover i går, var han alene hjemme og det første han sagde var - jeg laver lige en kande kaffe til dig, momse.

Både han og storesøsteren kan da også selv finde ud af at vaske tøj i vaskemaskinen. (slettet)
(25) 27-03-2012 kl. 08:10

Svar på indlæg nr. 11 af Misling:

Ja det var vi også dengang. Vi lærte da hurtigt at det var skide hyggeligt. Og der var ingen mobiler, så som hos jer skulle man ringe til en kontordame. Det var meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeget sjældent der blev ringet.
Min dreng gad ikke sfo, så han var 8 da han fik lov at gå hjem en time før jeg havde fri og 9 da han slap helt for sfoen.
Nogle gange gad han heller ikke med ud og handle, jamen så måtte han jo blive hjemme.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.