Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Hjælpe-tråden til forældre med teenagere (4/26)


 (slettet)
(16) 29-09-2013 kl. 10:18

Svar på indlæg nr. 15 af Dixi:

Så vidste jeg, at hun overholdt vores aftale. Når jeg så vågnede om morgenen, vidste jeg hun var kommet sikkert hjem, og så behøvede jeg ikke gå ind på hendes værelse, for at se, om hun var der, med risiko for at vække hende og kæresten, men kunne trygt lade dem sove længe. (slettet)
(17) 29-09-2013 kl. 10:23

 (slettet)
(18) 29-09-2013 kl. 10:27

Svar på indlæg nr. 1 af Madam Ziki:

Åhhh gud jeg kender det,Selv om jeg er i fuld overbevisning om at jeg er indehaver af tre fornuftige unge mennesker,der ikke vil rode sig ind i hverken kriminalitet eller afprøve div stoffer og andre rædselsfulde ting,så har jeg hver gang de er ude i nattelivet en indre uro og frygt.

Min frygt går således ikke på hvad de kan finde på,men hvad der sker omkring dem,vi lever efterhånden i et samfund hvor man nærmest må frygte det værste og håbe det bedste.

Disse aftner/nætter finder jeg ingen ro før jeg hører den velkendte lyd af en nøgle i døren og lydende af min/mine poder der pusler omkring på en måde så jeg ved at alt er okay.

Det er rædselsfuldt at man skal frygte på denne måde,jeg har opdaget at hvor jeg før ville have sagt..Hyg dig skat og pas på dig selv så er disse to vendt om,så pas på dig altid står først.

Min søn på 20 der jobber i København til hverdag,får da også af og til en bekymret sms fra mor der lige skal høre han er okay,det sker hvis der igen igen på f.eks tekst tv står om knivstik osv,nogen gange får jeg bare en snigende indre uro som jeg lige må reagere på,også selv om jeg kan få et lidt..Mooar altså svar tilbage.

Min håndtering af dette sker ved a jeg så vidt muligt forsøger ikke at virke for pyllret ud af til alt imens jeg tænker at det er endnu en weekend og endnu en bytur der skal overståes. (slettet)
(19) 29-09-2013 kl. 10:34

Jeg forstår ikke hvorfor forældre er vågne halve og hele nætter over deres børn er i byen/til fest.... de unge fester jo konstant og er trods alt sjældent der sker noget, og gør der blir der ringet efter en. Man kan jo intet gøre så længe man alligevel bare sidder derhjemme, så burde man jo i stedet sidde i bilen ude foran hvor festen er med en termokande og kikkert!

Har i ikke lært jeres børn/unge at passe på sig selv og stoler i ikke på dem!?? (slettet)
(20) 29-09-2013 kl. 10:38

Svar på indlæg nr. 18 af Ellermåskeskuviikke:

Sådan går det, når man hidser sig selv op med den medieskabte virkelighed. Jeg husker engang jeg var i Jylland til begravelse, og en fjern fætter til min mor, spurgte om det ikke var farligt, at bo i København og om jeg var blevet slået ned.

Man må ikke grine til begravelser.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.