Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Børn og booste deres immunforsvar??? (4/10)


 (slettet)
(16) 06-09-2012 kl. 19:55

Når jeg får et barn vil jeg sørge for at det bliver smittet ofte, spiser sand fra sandkassen, kysser hunden, bytter tyggegummi med vennerne, osv. Jeg kunne aldrig drømme om at gøre hjemmet sterilt og holde bakterier væk. Det er da den sikre vej til at smadre et immunforsvar. (slettet)
(17) 06-09-2012 kl. 19:57

Svar på indlæg nr. 13 af sødelene2:

Så skulle risikoen være nedsat med ca 30%..

Og ekstra godt når du jævntlig rengør håndtag m.m. (slettet)
(18) 06-09-2012 kl. 20:07

Svar på indlæg nr. 16 af Red:

LIGE PRÆCIS ! grunden til at børn idag er syge som aldrig før er netop rengøringshysteri!! afspritning en mass ! vidste i det faktisk er sundt at spise bussemænd?? det booster et barns immunforsvar fordi det får en lille mængde skidt og baktusser hele tiden, DET styrker et immunforsvar.. ikke et sterilt miljø. så kan man så snakke om at det ikke er noget et barn skal gøre i offentlighed, men det er ikke pointen her. Børns immunforsvar styrkes faktisk når det har noget at stå imod med, og fremgangsmåden er simpelthen at blive udsat for lidt skidt og støv ! og nu snakker vi ikke om et møgbeskidt hjem, men f.eks børn der bor på bondegårde er generelt sjælden syge, hvorfor tror i det er sådan? hold OP med det hysteri, i GØR jeres børn syge for deres immunforsvar er så svagt da kroppen intet har at kæmpe imod og med og dermed skabe et stærkere forsvar.. Tænk over det

Og BTW mine to børn er MAX syge én gang om året !

Redigeret 06-09-2012 kl. 20:07 (slettet)
(19) 06-09-2012 kl. 20:09

Svar på indlæg nr. 16 af Red:

Jeg har tidligere ikke været så striks med rengøringen herhjemme men jeg ville bare prøve det af for at se om det havde en effekt og det havde det ikke. Nu er det bare blevet en vane.
Synes nu ikke hun bliver pakket ind i vat bakteriemæssigt. Jeg vil jo bare gerne at hun ikke er konstant forkølet i et halvt år. For det synes jeg sgu' er synd. (slettet)
(20) 06-09-2012 kl. 20:10

Svar på indlæg nr. 16 af Red:

Man behøver nu ikke gøre noget ekstra for at tilføje sit barn smitte..

Men rigtig man kan leve for sterilt, men der er nu intet i vejen for en god (især) håndhygiejne..Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.