Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Værdier? (4/9)


 (slettet)
(16) 20-04-2012 kl. 08:55

Svar på indlæg nr. 15 af Alphashe:

Det tror jeg godt børn kan forholde sig til.
Der vil altid være forskellige værdier/normer/omgangsformer i deres liv, afhængig af hvor de befinder sig. Præcis som der er for os voksne.
 (slettet)
(17) 20-04-2012 kl. 09:00

Svar på indlæg nr. 14 af maxlove:

En aflastningfamilie er selvfølgelig kendetegnet ved at aflaste barnets egen familie - ofte en singlemom med lavt selvværd, ringe arbejdsstatus, og begrænsede kompetencer, såvel som begrænset intelligens, og en masse uindfriede følelser. Og så kan Slater have ret i det er hensigtsmæssigt at tage hans ide til overvejelse.

Men en aflastningsfamilie handler i første ombæring om barnets trivsel, og i mindre grad om familiens behov til at kunne konkurrere på et lige økonomisk udgangspunkt.

Redigeret 20-04-2012 kl. 09:02 (slettet)
(18) 20-04-2012 kl. 09:05

Svar på indlæg nr. 10 af Kalorius:

Det ville være en selvmodsigelse, hvis jeg havde sagt at det andet var fordi børnene ville blive forvirrede over, at aflastningsforældrene havde flere penge end forældrene.

Heldigvis er det argument ingen steder at finde i mit indlæg.

Jeg ville egentlig tro forskellen gav sig selv, men gaver er ikke bare noget barnet får lov at gøre brug af i dagligdagen, men noget der gives specifikt til ham/hende, som vil være barnets, og som er indrettet til at gøre både givere og modtager glade. Det kan gøre ondt at stå med en pakke nye tusser og en æske Lego, hvis barnet fuldstændig ignorerer det til fordel for den 10.000 krs computer, fladskærmstv og spillekonsol fra aflastningsforældrene.

Der er også væsentlig forskel på "Årh hvad, jeg vil gerne over til X, for de har Y jeg kan låne mens jeg er der", og at få dyre gaver som man altid vil have, og altid vil huske er fra andre, og får forældrenes forsøg på at vise en smule materiel kærlighed til at drukne.
Det første er en oplevelse, svarende til at tage i Tivoli. Jeg havde det også sjovere i Tivoli end derhjemme da jeg var lille, men det havde ingen følelsesmæssige konsekvenser, og betød intet for min værdsættelse af tilstandene hjemme.

Det var lidt langt, og jeg regnede ærligt talt ikke med, at det var nødvendigt at forklare. Men jeg vil gerne høre hvor du finder selvmodsigelsen i det.

Redigeret 20-04-2012 kl. 09:07 (slettet)
(19) 20-04-2012 kl. 09:06

Svar på indlæg nr. 16 af maxlove:

Ja, men det behøver ikke at være mere end højst nødvendigt og ofte når børn er i aflastningsfamilie, er det enten fordi mor/far har det svært eller børnene har det svært på den ene eller anden måde. Asperger eller anden form for autisme, ADHD osv og de børn har måske i allerhøjeste grad brug for lang mere faste og ensformige regler i dagligdagen, fordi de i forvejen roder med mere end bare lige. (slettet)
(20) 20-04-2012 kl. 09:06

Svar på indlæg nr. 17 af Kalorius:

Svar på indlæg nr. 14 af maxlove:

En aflastningfamilie er selvfølgelig kendetegnet ved at aflaste barnets egen familie - ofte en singlemom med lavt selvværd, ringe arbejdsstatus, og begrænsede kompetencer, såvel som begrænset intelligens, og en masse uindfriede følelser.Ikke enig. Det var vist fordomme på højt plan........

Svar på indlæg nr. 14 af maxlove:

Og så kan Slater have ret i det er hensigtsmæssigt at tage hans ide til overvejelse.Ikke enig. Børn kan som oftest godt finde ud af forskellene, hvis man forklarer dem årsager og sammenhænge.

Svar på indlæg nr. 14 af maxlove:


Men en aflastningsfamilie handler i første ombæring om barnets trivsel, og i mindre grad om familiens behov.Ja, til dels. Hvis familien har behov for aflastning, handler det i høj grad også om, at de får overskud til netop at skabe trivsel for det barn der kommer i aflastning, når barnet er hjemme.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.