Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Alkohol til "blå mandag" ? (4/8)


 (slettet)
(16) 11-04-2012 kl. 13:39

Svar på indlæg nr. 15 af Madam Ziki:

Det synes jeg så heller ikke. (slettet)
(17) 11-04-2012 kl. 13:43

Svar på indlæg nr. 1 af Madam Ziki:

Min indstilling er, min søn må smage (altså en tår eller 2), men bestemt ikke drikke en genstand selv og den regel holder jeg ved indtil han er 15-16 år. Han konfirmeres til næste år.

Første gang skal være med voksne tilstede, så der er styr på det. Han kan ikke gå i byen før han er 18-21 år alligevel og pt. er hans indstilling til alkohol, at han ikke ønsker det...så det jo super. (slettet)
(18) 11-04-2012 kl. 13:45

Svar på indlæg nr. 15 af Madam Ziki:

Hmm...De må da gerne vente og vi kan altid forsvare det ved lovgivningen, men jeg opdagede selv et stykke tid efter min søns første brandert at han havde stået og brækket sig om kap med en kammerat, så fremover købte jeg drikkevarer med ham....Jeg er ikke så bekymret, da jeg selv startede i den alder, og absolut ikke har problemer i den retning...Ville blive bekymret hvis det blev et problem..... Jeg synes mange gange jeg oplever forældre til forældremøder, være dybt moralske, men sjovt nok er det samme typer, som lader deres børn se at de selv er fulde...Mine børn har aldrig set deres far eller mig være fulde, da vi ikke fulder os mere.... (slettet)
(19) 11-04-2012 kl. 13:45

Svar på indlæg nr. 1 af Madam Ziki:

Jeg kan sagtens følge din holdning til alkohol og personer i den alder.
Men jeg synes du bør indse, at forbud mod alkohol blot gør det mere attraktivt.
Jeg ved ikke om du selv nyder alkohol en sjælden gang til et godt måltid mad. Men gør du, så ville jeg tilbyde din søn et glas vin, eller en tår øl til maden, når du/i selv nyder dette. ( såfremt det ikke er hver dag, men en sjælden gang ind i mellem). På denne led vil han få et fornuftigt forhold til alkohol, og det vil miste sin tiltrækning, da der intet hemmeligt spændende er ved dette. (slettet)
(20) 11-04-2012 kl. 13:58

Svar på indlæg nr. 1 af Madam Ziki:

Jeg blev ikke konfirmeret men var med på blå mandag. Og der drak vi ret meget - eller nogen af os gjorde.

Jeg synes der er en dårlig ide hvis de får lov at drikke andet end det med meget lidt alhohol i.
Men på den anden side er det også godt de stifter bekendtskab til det, mens det lidt mere trygt.

I burde ihvertfald sætte en ret stram grænse - synes jeg.

Men helt enig med personen over mig. Gør det uinteressant.

Redigeret 11-04-2012 kl. 13:59Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.